Mivel jellemeznétek egy olyan államot, ahol vallása, származása alapján megkülönböztetnek embereket, és közfelháborodást, tiltakozást vált ki, ha az adott ország vallását gyakorló ember egy másik vallású emberrel jár együtt?
Persze "legjobb" neked ilyen kerdesek mindig Izraellel kapcsolatban jutnak eszedbe.
Mindenesetre Izraelben a legjobboldalibbak sem "palesztinoznak", amit visznt a zsidozassal kapcsolatban rolad nem lehet elmondani.
Én úgy hívnám, hogy Nationalsozialistische Reich :D
Jó lenne... A sok anti-rasszisták meg fel lehetne világosítani, hogy mekkora agymosást végzett rajtuk a kapitalizmus....
"Mindenesetre Izraelben a legjobboldalibbak sem "palesztinoznak","
Csak gójoznak.
" nektek meg mivel elég alacsony az értelmi szintetek elég egy kuruc.info és már ki is van mosva az agyatok. "
A tiétek sem a felhők közt szárnyal.
"Csak gójoznak."
Egy zsidótól sem hallatom még ilyet. Olyat se hallottam h vkik Izraelben azért tüntetnének h ne legyenek mások az országukban csak zsidók.
"Egy zsidótól sem hallatom még ilyet. Olyat se hallottam h vkik Izraelben azért tüntetnének h ne legyenek mások az országukban csak zsidók."
Én viszont hallottam már olyat amikor egy igen befolyásos valaki azt mondta, hogy a nem zs. csak azért vannak, hogy őket szolgálják.
És mit szólsz ahhoz, hogy a miniszter fiának a nője ügye is mekkora visszhangot váltott ki ott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!