Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mivel jellemeznétek egy olyan...

Mivel jellemeznétek egy olyan államot, ahol vallása, származása alapján megkülönböztetnek embereket, és közfelháborodást, tiltakozást vált ki, ha az adott ország vallását gyakorló ember egy másik vallású emberrel jár együtt?

Figyelt kérdés
Volt egy hasonló kérésem nem olyan régen, de sajnos kitörölték, pedig minden szabályt figyelembe vettem a kiírás során. Természetesen választ nem kaptam, hogy miért lett törölve. Na de a szabályzatban az is áll, hogy nem lehet felülbírálni a moderátorok döntését, úgyhogy én ezt most nem is teszem meg, mert a végén még akár jogosan is törölhetik a kérdésemet.

2014. jan. 28. 20:20
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
75%

Persze "legjobb" neked ilyen kerdesek mindig Izraellel kapcsolatban jutnak eszedbe.

Mindenesetre Izraelben a legjobboldalibbak sem "palesztinoznak", amit visznt a zsidozassal kapcsolatban rolad nem lehet elmondani.

2014. jan. 29. 18:55
 22/34 A kérdező kommentje:
Szerintem azt sem tudod miket bezélsz.
2014. jan. 29. 19:38
 23/34 anonim ***** válasza:
58%

Én úgy hívnám, hogy Nationalsozialistische Reich :D

Jó lenne... A sok anti-rasszisták meg fel lehetne világosítani, hogy mekkora agymosást végzett rajtuk a kapitalizmus....

2014. febr. 1. 20:33
 24/34 anonim ***** válasza:
Miközben te nem vagy agy mosott. Na ne máááár!
2014. febr. 2. 10:28
 25/34 anonim ***** válasza:
87%
Legalább rajtunk az egész kapitalizmus végez agymosást, nektek meg mivel elég alacsony az értelmi szintetek elég egy kuruc.info és már ki is van mosva az agyatok. Szerintem ez a gáz.
2014. febr. 2. 10:36
 26/34 anonim ***** válasza:
0%

"Mindenesetre Izraelben a legjobboldalibbak sem "palesztinoznak","

Csak gójoznak.

2014. febr. 2. 10:44
 27/34 anonim ***** válasza:
0%

" nektek meg mivel elég alacsony az értelmi szintetek elég egy kuruc.info és már ki is van mosva az agyatok. "

A tiétek sem a felhők közt szárnyal.

2014. febr. 2. 10:45
 28/34 anonim ***** válasza:
Tényleg kíváncsi lennék a kérdező véleményére Szaúd-Arábiáról. Vagy Jemenről.
2014. febr. 2. 11:27
 29/34 anonim ***** válasza:
87%

"Csak gójoznak."

Egy zsidótól sem hallatom még ilyet. Olyat se hallottam h vkik Izraelben azért tüntetnének h ne legyenek mások az országukban csak zsidók.

2014. febr. 2. 11:39
 30/34 anonim ***** válasza:

"Egy zsidótól sem hallatom még ilyet. Olyat se hallottam h vkik Izraelben azért tüntetnének h ne legyenek mások az országukban csak zsidók."

Én viszont hallottam már olyat amikor egy igen befolyásos valaki azt mondta, hogy a nem zs. csak azért vannak, hogy őket szolgálják.

És mit szólsz ahhoz, hogy a miniszter fiának a nője ügye is mekkora visszhangot váltott ki ott?

2014. febr. 2. 11:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!