Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szóval a kormány mostmár...

Szóval a kormány mostmár CENZÚRÁZZA a Grace Klinikát is?

Figyelt kérdés

Mennek a Grace Klinika ismétlések a Fem3-on. Én már láttam többször is a részeket, azonban most valami nagyon furcsa dolgot vettem észre... van egy bizonyos jelenet, amikor két szereplő (két nő) éppen egymás iránti érzelmeiket fejezik ki, aztán amikor érkezni a 'csúcs' pillanat amikor megcsókolnák egymást... a jelenet eltűnt! Ki lett vágva! Nem hittem a szememnek, arra gondoltam talán rosszul emlékeztem és másik epizódban volt a csók, de felmentem Youtube-ra és megnéztem a jelenetet - tényleg ki lett vágva a Fem3-on!

Aztán a mai részben megint volt egy olyan jelenet amire tisztán emlékszem. Callie és Arizona megcsókolják egymást. Ezt a részt nagyon sokszor láttam tehát miközben néztem, tudtam, hogy ez fog következni... azonban ez nem történt meg, a jelenet szintén ki lett vágva.

Iszonyat nagy szégyen, hogy ezt legálisan meg csinálhatja egy csatorna és az egyetlen amire gondolni tudok az az, hogy Orbán bácsiék 15. századi értékrendjébe nem fér bele a dolog és azért lett kivágva, hogy nehogy a médiahatóság rájuk másszon, hogy olyat adnak le ami 'megrontja' a gyerekeket.

Most ez komoly?! Nem akarom elhinni. Ez azért elgondolkodtat, hogy ha ezt (a teljesen ártatlan dolgot)kicenzúrázzák, akkor vajon mi minden lehet még a TV-ben amit nem úgy adnak le ahogyan az valójában van...dehát ilyen a diktatúra.

2014. jan. 12. 18:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
53%

# 10:

Az RTL Klub Magyarországon bejegyzett műsorszolgáltató, tehát a magyar médiatörvényben meghatározott feltételek szerinti műsorszámokat sugározhat.

Ha a Grace klinika eredetileg ott ment, és a FEM3 csak ismétli, könnyen előfordulhat, hogy még akkor lett megvágva, hogy ne este 21 óra vagy 22 óra után lehessen csak sugározni egy ilyen jelenet miatt.

2014. jan. 12. 18:54
 12/20 anonim ***** válasza:
Megjegyzem az már a csatorna döntése, hogy megvágja a filmet, saját maga bírálja el mi nem fér bele a magyar médiatörvény szabályaiba, előzetesen nincs cenzúra, utólagosan lehet büntetés.
2014. jan. 12. 18:57
 13/20 anonim ***** válasza:
45%
kérdező, megetted a balos propagandát rendesen, dehát egyre több az ilyen agymosott
2014. jan. 12. 19:13
 14/20 anonim ***** válasza:
10%
Felőlem le is vehetik a műsorról.
2014. jan. 12. 19:50
 15/20 anonim ***** válasza:
61%
Ezek szerinte a kormány miatt nem beszélt Bajnai arról, hogy Gyurcsánnyal akar szövetkezni? A kormány cenzúrázta őket?:O
2014. jan. 12. 19:56
 16/20 anonim ***** válasza:
48%

Megvágták a Grace klinikát = diktatúra van.

Az érveid lenyűgözőek.

2014. jan. 12. 20:38
 17/20 anonim ***** válasza:
41%
Orbán miatt még a fizetett reklámot is végig kellett néznem ... :(
2014. jan. 12. 21:11
 18/20 anonim ***** válasza:

Hali, volt itt valami ilyen kérdés, nem tudom, mennyire kapcsolódik ide, az volt a lényege, hogy írta valaki, hogy új a szinkron meg kihagynak jeleneteket a filmből, mert esetleg ---vki írta, h úgy gondolja/úgy tudja, hogy olcsóbb újraszinkronizálni, meg jeleneteket kihagyva leadni a dolgot, mint megvenni a jogokat az eredeti szinkronhoz meg ilyesmi. Na meg még azt akartam, hogy nálunk pl az egyik műsorban, amikor az egyik műsorvezető megígérte, hogy ha adott versenyző továbbjut a következő körbe, levetkőzik a kövi adásban. Na, a kövi adásnak az eleje nálunk le volt vágva. Ezt am csak érdekesség képpen. Am neten láttam, mi volt.

De én am nemtom.

2014. jan. 13. 00:53
 19/20 anonim ***** válasza:
*jaj,le volt vágva, már késő van, na szal nem látszódott, a támogatónak a képénél elakadt a dolog, az volt a lényeg.
2014. jan. 13. 00:54
 20/20 anonim ***** válasza:
89%

Ezért kell sorozatokat a neten nézni, lehetőleg eredeti nyelven.

Én sem hinném, hogy a kormány szólna bele, ha pedig nők csókolózása nem fér bele a 12-es karikába, akkor szégyellje magát a csatorna.

2014. jan. 13. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!