Mi a helyzet azokkal a cigányokkal akik kiköltöztek
Strasbourgba meg Svédországba?
Minek ide kellett jönni? Mindenhol ez a helyzet, nézz már szét. Ahol nem lépték meg a segélyezése rendszer radikális szorítását, ott ugyanez a helyzet. Egyébként meg jobb lenne olyan helyen élni, ahol évi 6 hurrikán van, 2 szökőár, 1-2 földrengés meg néha lávafolyás?
Persze a legegyszerűbb lenne kitelepíteni őket, de szerintem humánosabb, ha mi magunk oldjuk meg a problémát. Szociális alapon a segély helyett közmunkát kapjon, és a 4. gyerektől már ne járjon gyes(a 4.után se). Aki olyan sok gyereket tud vállalni, az akkor biztosan jól keres, nem kell neki plusz juttatás. Ha meg szegény, akkor éppen elég 3 gyereket felnevelni, iskolázni 18-20éven át.
2009. dec. 1. 15:13
12/23 A kérdező kommentje:
De túl sok mihaszna ingyen élő van itt. Csinálnék legszívesebben egy ellenőrző szervet aki mindenkit ellenőriz. Még az apeh-ot is.
Ledogozták??? Ezt melyik Grimm mesekönyvben dolgoztak, szedjek össze neked 1000 magyart 100 km-es körzetből ,akik pénzért leszázalékoltatták magukat, hogy rokkantnyugdíjat kapjanak? Ne csinálj úgy, mintha mi magyarok nem lopnánk az államkasszából, ahol tudunk.
2009. dec. 1. 15:16
Igen, de ha teszel is bele, meg veszel is ki belőle, az más, mintha csak veszel ki belőle. Remélem érted a különbséget. Az sem jó, azt is meg kell akadályozni, de előbb azt kell megszüntetni, hogy ne legyen olyan, aki csak kivesz.(lopással szerzett áruk boltban/méh-ben eladása után adózott részt ne számoljuk légy szíves.)
2009. dec. 1. 15:19
Ja, hogy nem állampogáronként nézzük, hogy ki mennyit vesz ki és mennyit tesz be, hanem faji csoportokként? Ez nem semmi, kikezdhetetlen a logikád. Értelmezd legalább néha amit mondaz.
2009. dec. 1. 15:21
16/23 A kérdező kommentje:
Amúgy nem tartozok semelyik politikai párthoz de nem tudom miért vagyok bunkó amikor a magyarokat védeném...
eskü nekem ég a pofám az ilyen "jogvédők" miatt.
akkor szerezz nekem 1000bűnöző cigányt és 1000becsületes dolgozó cigányt.
és keres 1000bűnöző magyart és 1000dolgozó magyart.
a magyarok valszeg 1:1 arányban lennének, találnál mind2ből 1000-et, de cigányból csak az egyik oldalt tudnád feltölteni. neked szerintem nincs agyad amúgy.
2009. dec. 1. 15:31
Tévedsz baromira nem vagyok jogvédő, utálom az amnesty int., a greenpeace-t és a többi ilyen szervezetet. De ugyanakkor utálom az olyan szélsőjobboldali barmokat is , akik feketére, meg fehérre osztják a társadalmat. Tisztában vagyok vele, hogy milyen a cigányok többsége,munkám révén napi kapcsolatban vagyok velük, de ezért nem raknám Indiába a rendeseket is. Mint ahogy utálom az ingyenélő magyarokat legalább annyira, mint az ilyen cigányt. Egyszerűen az embert nézem, nem olyan bonyolult.
2009. dec. 1. 15:36
Szerinted hogy kellene eljárni? Előbb mindenkit se**beb**ni minden egyes törvénytelenségért, aztán ha mindenki, egy ember se követ el semmit, akkor esetleg megkérdezni a kissebbségieket, hogy nem óhajtanak-e dolgozni vagy kevesebb gyereket szülni?
2009. dec. 1. 15:36
pfffffff .. ez a kérdés 1 hü*yeség, már nem azért.... nem nyilvánvaló h ha vki úgy dönt h külföldre megy, akkor vmi gazdagabb országba megy, ?!! még Mo.-nál is szegényebb országba menni, annak úgy őszintén mi volna az értelme??? Vagy szted azért mennek Malmöbe stb. mert szeretik a Svéd kultúrát??? lol
2009. dec. 2. 00:48
Kapcsolódó kérdések: