A neonáciktól tényleg félnek az emberek?
Figyelt kérdés
2013. dec. 28. 18:17
1/14 anonim válasza:
Vannak neonácik? Melyik országról beszélünk?
2/14 anonim válasza:
Pl Svédországban rettegnek tőlük a normális svédek meg a szegény muszlimok.
3/14 anonim válasza:
[link] csupa barátságos figurának néznek ki...
5/14 anonim válasza:
Nem igazán félek, én, személyszerint. :P Egy rakat részeg skinhead, az más.Mondjuk általában ok nélkül nem kötnek bele/vernek el senkit sem.
6/14 A kérdező kommentje:
De a náci nem is skinhead.
2013. dec. 28. 19:04
7/14 anonim válasza:
Én nem félek tőlük.
Nem vagyok ellenük, de nem is támogatom őket.
Néha elég primitíven tudnak viselkedni.
De, ha valamely családtagomnak ártana az etnikum, akkor ezeknek szólnék.A rendőrségnek is, de körülbelül kapna az elkövető egy felfüggesztettet.Hülye liberális jogrend, semmire nem jó.
Ezek meg jól megagyalnák, azt megjegyezné egy életre.
8/14 anonim válasza:
Neonáci pl. a Jobbik. És nem félünk, hanem undorodunk tőlük.
9/14 anonim válasza:
Az attól függ, hogy a neonácik mennyire értelmes és mennyire primitív emberek.
10/14 anonim válasza:
Nem félek tőlük. Mondjuk nem vagyok zsidó. Szerintem feleslegesen nagy a hisztéria. A Jobbikot nem tartom neonácinak. A másik pedig, hogy nem is annyira erősek, hogy valaha is kormányra kerülnének. Ellenzékben pedig nincs sok beleszólásuk a törvényekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!