Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A magyar oktatás miért középko...

A magyar oktatás miért középkori szintű még mindig?

Figyelt kérdés

A fiatalokat a magasabb rendű értékekre is meg kellene tanítani, például házasság terén.

Van a férfi és a nő között?És ezután?

Van ám azonos nemű párkapcsolat és házasság is.

Ami még kiakasztó, hogy nem adják a tudtukra, hogy a rasszizmus az rossz.Az oktatás nem elég objektív vagy a tanárok képzése nem elég jó.

Olyan sok a rasszista közöttük, de még a friss diplomások egyetemisták között is.

Mit gondoltok?Van esély megváltoztatni valaha?

Engem nagyon idegesít ez a középkori szemlélet.

2013. dec. 27. 18:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Látom liberális gondolkodású vagy, ami azt jelenti, hogy mindenki döntését tiszteletben tartod. Szóval ne akarj változtatni. A buzulás betegség, azt gyógyítani nem pedig támogatni kellene. A rasszizmus meg természetes dolog, ez van! Ezt semmilyen oktatással nem lehet eltüntetni, amíg lesznek különbségek az emberek közt a megjelenésben mindig is lesznek rasszisták.
2013. dec. 27. 19:36
 12/14 anonim ***** válasza:

"Ami még kiakasztó, hogy nem adják a tudtukra, hogy a rasszizmus az rossz."

Akkor talán szólni kéne a South Parkból Mr. Mackey-nek. Szerintem ő szívesen elmagyarázná, hogy dícsák Buksi, a rasszizmus az rossz, értem?

2013. dec. 27. 20:51
 13/14 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Olyan erkölcsi kérdésekre várod a választ, amelyeket nem az iskolának és a társadalomnak kell elsősorban kialakítania, hanem a szülőnek.

Mondhatja a tanár egész nap a gyerek fülébe, hogy a rasszizmus az rossz, ha a szülő tömi a fejét, hogy a feka gyereket verd le ha beszól!

2013. dec. 27. 21:53
 14/14 anonim ***** válasza:
A rasszizmus főképp újkori jelenség, ettől függetlenül miért káros.. hogy ha az embereknek vannak előítéletei egyes kisebbségekkel szemben? Nem az oktatás fogja ezt megváltoztatni... én rasszista vagyok, mert én a saját fajtámmal szeretek egy közösségbe tartozni... Ha meg ennyire rasszizmus ellenes vagy.. költözz le a sorra.
2013. dec. 28. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!