Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Meddig lehet eltitkolni, és...

Meddig lehet eltitkolni, és miért titkolják el, hogy egy országos kereskedelmi tévének ki a valódi tulajdonosa?

Figyelt kérdés

A sok milliárdot érő TV2-őt papíron két magánszemély, a vezérigazgató és a gazdasági igazgató vette meg. De azt mindenki tudja, és a hírek szerint ők is elismerték, hogy nekik nincs, nem lehet ennyi pénzük. Azt, hogy kinek volt, titok övezi, bár én is hitelt adok a találgatásoknak, hogy ismét a FIDESZ áll a háttérben, és benyelték most ezt is.

Lehet egy ilyen dolog titok a mai világban? Nincs rá valamilyen versenyjogi vagy egyéb jogszabály, hogy nyilvánosságra kell hozni?

[link]

2013. dec. 23. 18:45
1 2
 11/15 anonim válasza:
53%
A legtöbb kereskedelmi adó a Fidesz tulajdonát képezi, nem véletlenül látod azt a TV-ben, hogy ,,Magyarország X%-kal jobban teljesít". Az ATV pl. nem az ő tulajdonuk de nem is lehet mindenhol befogni, vajon miért (az ellenzék csatornája).
2013. dec. 23. 22:27
 12/15 anonim ***** válasza:

Legalább ilyen hatalmas butaságot nem állítanál.

[link]

[link]

Érdekes lesz, ha pont az atv lesz a leghangosabb, hogy ki vette meg a tv2-t!?

2013. dec. 23. 22:43
 13/15 anonim ***** válasza:

# 10:

"még mindig van több millió ember (és szavazó) ebben az országban, akikhez elsősorban vagy kizárólag csak az országos kereskedelmi tévék érnek el."

A magyarországi háztartások 80%-a már tavaly év végén is valamilyen előfizetéses műsorelosztón keresztül érte el a televíziós csatornákat ahol jelentős a kínálat, általában az olcsóbb csomagokban ott van az atv, hírTV, Echo TV, hogy mindenki megtalálja a számítását.

A maradék 20% a Mindig TV-t nézi, ahol a két országos kereskedelmi csatornán kívül elérhetők a magyar állami csatornák és a Euronews, magyarul is.

2013. dec. 24. 14:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Az kábeles internet előfizetők 80-90% csomagban kapja az internetet termékkapcsolásban a televízióval.Ezekben a csomagokban ott vannak az ismereterjesztő,szappanopera,sport,egyéb csatornák.30éves korig szinte alig van aki televíziót néz.Sőt általában már nem szörfölnek a csatornákon az emberek megnézik a kiválasztott műsort focimeccset,sorozatot és mennek internetezni.Gyakorlatilag megváltoztak a szokások a televízió már nem tölti be fősodratú média szerepét.Nincs ezzel semmi probléma.
2013. dec. 24. 14:46
 15/15 A kérdező kommentje:
Kicsit félreérthettél, de lehet, hogy nem volt pontos a megfogalmazás sem. Az elérésen én nem feltétlenül a fizikai elérést értem, mert tegyük fel, hogy az valamilyen szinten meg is van, hanem a tényleges elérést, azaz, hogy ki mit néz valójában. És tömegek vannak, akik csak egy-két bevett adót néznek túlnyomórészt. És amennyire én tudom, az ingyenes, illetve alapcsomagokban a közéleti adók nincsenek benne.
2013. dec. 25. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!