A magyarok meg a szlovákok hogyan fogják viselni az etnikai arányok felborulását?
A hétvégén voltam Szlovákiában, átmentünk olyan falvakon is, amelyek hát elég "csúnyák" voltak, még ha pisilni kellett volna, akkor sem állok meg.
Meg a falu nem szlovák lakosai kóvályogtak az úttesten meg ott tolták a babakocsikat, bandáztak.
Szlovákiában is egyre több az ilyen település.
Ugyebár elkerülhetetlen, az etnikai arányok felborulásra, náluk is és nálunk is.
Ezt hogyan fogják feldolgozni a magyarok és a szlovákok, nem beszélve a többi Európai országról?
Hogyan fogják elfogadni?
Akkor kitörlik a kérdést a cenzorok.
Utaltam rá , a legtöbb úgyis tudják mire gondolok.
"Szerintem az lenne a megoldás hogy törvényben szabályozzák, hogy maximum 3 gyereke lehet mindenkinek"
Kivétel ha cigány származású. Náluk tiltani kellene a gyerekvállalást.
Hitler és Horthy sosem tett rendet. Ne legyetek már náci hülyék! Ebben az országban csak akkor volt közbiztonság, amikor szocializmus volt. Meg akarjátok oldani a problémát? Akkor fel kell tenni a kérdéseket:
1, Melyik rendszerben volt mindenkinek munkája?
2, Melyik rendszerben volt minimális a bűnözés?
3, Melyik rendszerben volt a legnagyobb a magyarság létszáma?
Mindegyik kérdésre a szocializmus a válasz. Minden más csak duma.
"Mindegyik kérdésre a szocializmus a válasz. Minden más csak duma."
Kösz, de nem. Nem hiányzik a zsigulik meg a trabantok kora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!