Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az IMF részéről ez nem pofátlan?

Az IMF részéről ez nem pofátlan?

Figyelt kérdés
[link]

2013. nov. 5. 09:50
 1/6 Andizsuzsi ***** válasza:
93%
Nem. Tettek egy javaslatot, elméleti síkon, gazdasági számítások alapján. Vagy beterjesztik, vagy nem. Az EU vagy elfogadja, vagy nem.
2013. nov. 5. 10:03
 2/6 anonim ***** válasza:
46%

nem igazán értem, hogy mi a itt a pofátlanság, de én sem tartom jogilag kivitelezhetőnek

hogy a lakosság igazságtalannak tartja-e vagy sem, szerintem lakosságtól függ

nálunk a fidesz éra elég szépen kiépítette a vagyonadózás intézményét, és a rohadt ballibkomcsieuzsidónyugatbankokemútnyócév értelmiségen kívül nem igazán höbölgött senki

2013. nov. 5. 10:07
 3/6 Vadkan01 ***** válasza:
Nekem jobb ötletem van, akinek 1 milliárd dollár fölött van a vagyona az az fizesse be adóként a felét, természetesen az egész világra érvényes lenne nemcsak az EU-ra, egyből eltűnne a világ adóssága.
2013. nov. 5. 10:36
 4/6 anonim ***** válasza:
ha ezt az imf megvalósíttatja, akkor forradalom kell kitörjön az eu-ban és az összes ilyen elmebeteget el kell távolítani és az imf-et feloszlatni!
2013. nov. 5. 11:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Az IMF tönkre eladósította és tette Európát.
2013. nov. 5. 14:37
 6/6 anonim ***** válasza:

jav

Az IMF eladósította és tönkretette Európát.

2013. nov. 5. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!