Van itt rajtam kívül olyan ember, aki tisztában van az illuminati dolgokkal?
Figyelt kérdés
2013. szept. 28. 20:16
1/6 A kérdező kommentje:
Ésszel eléggé kikövetkeztethető pár dolog. Nem azt mondom, hogy mindent elhiszek, amit látok, de sok, számomra hasznos dolgot sikerült összegyűjtenem, amit gondolkodás után el is tudok hinni.
2013. szept. 28. 20:17
2/6 anonim válasza:
Tisztában csak az van vele, aki benne van. A többiek csak találgatnak.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, rosszul fogalmaztam. Úgy gondoltam, hogy aki utána nézett már ezeknek a dolgoknak.
2013. szept. 28. 20:25
4/6 anonim válasza:
Aki tisztában van,az itt nem ír.
5/6 anonim válasza:
Hallottam már a hüllő vérvonalról,de szerintem marhaság.Amit esetleg elhiszek,az a szabadkőművesek bújtatott világkormánya.
6/6 anonim válasza:
Kedves kérdező, én amennyire csak lehetséges tisztábban vagyok a szervezettel, de a kérdésedről süt hogy Te nem vagy tisztában vele. Ha van kérdésed írj üzenetet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!