Olvastam cikkeket arról hogy a devizahitellel rendelkezők tüntetnek Orbán, Csányi és még ki tudja kinek a háza előtt. Hogy lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Csányi Sándor az ország leggazdagabb embere, hogy lehet az hogy csak így oda lehet menni a házához? Nem őrzik a házát vagy nincs elzárva hogy ne mehessen oda akárki vagy valami hasonló? Mert azt olvastam hogy Orbán házához kivonultak a rendvédelmi erők, de Csányi házhoz miért nem?2013. szept. 22. 16:22
1/7 anonim válasza:
Csányi nem Miniszterelnök, Viki meg igen.
Szerintem Csányinak is megvan a maga testőrsége, legfeljebb nem látványosan védik, én nem féltem őt.
2/7 lindmayer válasza:
ott tüntetnek az emberek, ahol akarnak
viki a miniszterelnökünk, a rendvédelmi szerveknek kutyakötelességük a védelme, és úgy ítélték meg, hogy szükséges a plussz ember
csányiník is biztos van, csak ők nincsenek egyenruhában, és csak az ingatlanon belül helyezkednek el
3/7 anonim válasza:
Szerintem Csányinak akkora a telke hogy nem is látja a házából a tüntetőket,de valószínűbb valamelyik másik luxusingatlanjában élvezkedik.A telekhatáron kívül azt csinálnak az emberek ami megengedett.
4/7 anonim válasza:
Hogyan lehetséges? Hát egyszerű. Odamentek.
Ez nem a középkor, ahol a Csák Mátékhoz és a királyhoz nem lehet odamenni.
5/7 anonim válasza:
Közterület.
Mi értelme lenne ha mindenről csak az Andrássy út mellett lakók hallanának?
Az üzenetnek a megfelelő célcsoporthoz kell eljutni, akiknek módjukban áll változtatni a kialakult helyzeten.
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!