Tudtok szerelmes konyveket ajanlani?
Figyelt kérdés
Lehetoleg olyanokat, ami nem regi konyv, hanem uj modern. Es legyszives ne ilyen tinikonyveket:)2013. szept. 17. 13:41
1/5 anonim válasza:
A háborúk rémtettei..
Nem annyira szerelmes, de itt a "Politika » Egyéb kérdések" kategóriában elgurul.
Mindenesetre nem "ilyen tinikonyv"
2/5 anonim válasza:
Szent Johanna Gimi 1,2,3,4,5,6,7,és a 8-ból kettő rész van külön!! szerintem nagyon jó én már olvastam ..Ez új,modern,nagyon jó,.....egy lányról szól aki megy a gimnáziumba sok embert megismer lesz egy legjobb barátnője, szerelmes lesz,az osztályát is imádja....leiner laura írta.....szerintem bármelyik hát nem olyan régi könyvtárban mondjuk tudásközpontban.én azt hittem hogy nem lesz olyan érdekes...de elolvastam és ez a kedvenc könyvem!Remélem tetszeni fog ha elolvasod!!
3/5 pikácsú14 válasza:
Simone Elkeles : tökéletes kémia
Simone Elkeles : Vonzás szabályai
Simone Elkeles : Láncreakciò
Leiner Laura : Bábel
Maros Edit : Hūvös völgyi suli 1,2,3
Becca Fitzpatrick : csitt csitt
4/5 Anda08 válasza:
Nagyon ajánlom: Stephanie Perkins: Anna és a francia csók
5/5 Anda08 válasza:
Előző válaszoló vagyok,a Sarah Dessen Altatódal is nagyon jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!