Számítasz polgárháborúra a H1N1 oltást pártolók és ellenzők közt?
Figyelt kérdés
2009. nov. 4. 16:35
3/11 anonim válasza:
Ja persze, de előbb a barna és a kék szeműek közötti polgárháborút várom.
4/11 anonim válasza:
Nem, de a Cocások és Pepsisek között nagy rá az esély :)
7/11 anonim válasza:
Ugyan már, dehogy. Ez is egy nagy lufi, amit felfújtak, a hülyék meg kapnak a balhén. Engem hidegen hagy, én inkább dolgozom.
8/11 anonim válasza:
Ezt a pihent agyú kérdést... Tudod egyáltalán, hogy mi a polgárháború? :S
9/11 anonim válasza:
Miért olyan hülyeség a kérdés? Simán elképzelhető egy polgárháború a jövőben. mindenki érzi szerintem milyen a közhangulat. Persze nagyon nem valószínű hogy egy ilyen hülyeség miatt fog kitörni. Na jó, mondjuk az azért nem olyan piti dolog hogy kinyírnak-e az oltással, vagy azzal védenek meg...
10/11 anonim válasza:
Utolsó: te vagy a másik értelmiségi...
Igen majd valószínű hogy tankkal fegyverekkel meg minden szarral fognak járkálni az emberek.
Még a cigányokat sem kezdték el irtani, akkor pont a h1n1 miatt fognak az emberek egymást ölni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!