Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Lesz harmadik világháború...

Nikca kérdése:

Lesz harmadik világháború Mo-n? Illetve esélyes? És mikor?

Figyelt kérdés
Páromat nagyon foglalkoztatja,és azt mondja,hogy fél az élettől,nem akar elveszíteni és ilyesmi,látja,hogy mik mennek külföldön és azt olvasta,hogy a nyakunkon a harmadik vh.Vki hozzáértő segítsen már most mi hogy van és félnünk kell e meg ilyesmi
2013. szept. 6. 01:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szóval, nem vagyok se nagykövet se semmi, deee azt tudni kell, hogy manapság a háború fogalma már nem olyan, mint régen atombombázni senki sem atombombázna, mert ha igen akkor elég gyorsan kihalna mindenki, mármint, az is fontos, hogy olyan gazdasági kapcsolatok vannak már, hogy nem érné megtámadni a másikat tehát pl. US-CHN meg US-JPN vagy RUS-EU vagy RUS-Arab meg szóval rengeteg, én nem félnék attól, hogy akármi is lesz, papíron US-nek nem érdeke EU-t támadni és oroszoknak sem, mert nem lenne kinek gázt lepasszolni, meg hol elverni a pénz, szóval, én nem félek.
2013. szept. 6. 14:48
 12/12 anonim ***** válasza:
ugyanmár,mitől tart a párod? csak nem a Televízió babonázott meg titeket?
2013. szept. 6. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!