Meg tudom-e öletni magam ha akarom?
Figyelt kérdés
Feltételesen teszem fel a kérdést, nem áll szándékomban megtenni. De ha mondjuk írok egy levelet, hogy ezt akartam tenni és megkérek rá valami ismerőst, aki hajlandó is erre akkor ő fog ezért valami büntetést kapni?2013. aug. 27. 07:54
1/7 anonim 

válasza:

Igen, a gyilkosság büntetendő elég sok helyen.
2/7 ConnectCare 

válasza:

Én igazából nem vagyok benne biztos, hogy ez minek minōsülne. Lehet emberölés, ami büntetendō. De lehet öngyilkosságban közremūködés is, ami szintén büntetendō. De nagyon kicsavart logikával akár eutanázia is lehetne, azonban
3/7 ConnectCare 

válasza:

Én igazából nem vagyok benne biztos, hogy ez minek minōsülne. Lehet emberölés, ami büntetendō. De lehet öngyilkosságban közremūködés is, ami szintén büntetendō. De nagyon kicsavart logikával akár eutanázia is lehetne, azonban így az is büntetendō.
Szóval nem vagyok benne biztos, hogy minek minōsülne, de būntetendō lenne, az tuti.
4/7 anonim 

válasza:

Bérelj fel egy bérgyilkost és kész, vagy üss el pár tetves cigányt(magyarul válogass, a normálisakat ne üsd el), azok meg úgyis kinyírnak
5/7 anonim 

válasza:

Szerintem öngyilkosságban segítségnyújtás. De az is bűncselekmény.
6/7 anonim 

válasza:

Bűncselekmény, hazánkban nem pártolt dolog az eutanázia.
7/7 anonim 

válasza:

"De ha mondjuk írok egy levelet"
"megkérek rá valami ismerőst"
???
Ostobaság!
Sajnos a "jó" tanács adása bűncselekmény lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!