A fiatalok elhelyezkedési ügye továbbra is megakad a Fidesz kormány "torkán". Valóban ennyire zseniális a kormány munkahely teremtési programja?
Özönlenek a fiatalok továbbra is külföldre.
Lehetetlen sokuknak az elhelyezkedés ,ha nem a család nem
tud munkát adni,és a szülő nem vállalkozó.
Nem csak a jelenlegi kormány hibája az biztos,de az is biztos,hogy "lövésük" nincs mit lehetne csinálni!
Csak a nagy nemzeti szöveg van,"Jobban teljesít"-ennyi.
Az azért érdekes,és sokat elmond,hogy a kint dolgozó magyaroknak,ha nem tudnak hazajönni-nem fognak regisztrációt adni,és nem tudnak adminiszratíve leszavazni
Hát igen,aki elmegy az már nem az Ő emberük.Éreztetve lesz,nem számítanak rájuk,és nem is kellenek szavazni,mert elmentek az Orbán rendszer alatt!!
Ha a világgazd. válság a Fidesz idején lett volna, ugyanúgy elbuknak. Most akkor őket szidnátok??..tiszta röhej.
Én büszke vagyok arra hogy a két fiam elhagyta ezt a lepra országot, még köptem is velük egy jót erre a nagyon jó országra. Csak az szomorít el hogy távol vannak, és mivel 10 éve ugyanott dolgozom, munkát ott hagyni nem fogom..Így amíg van munkám, élvezem ennek a csuda speciális "államnak" a vendégszeretetét.
Igen a távollét az nehéz,különösen ha honvágy is fellép.
Ha megmár unoka is van akkor meg lehet utazgatni.Ingünk-gatyánk majd arra megy rá.Úgyhogy ki van ez találva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!