Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hitler milyen gyerek volt és...

Hitler milyen gyerek volt és hogy bántak vele?

Figyelt kérdés

Köszönöm nem kérek wiki-t már elolvastam ami csak volt Hitlerről, részletesebben tud-e valaki valamit.

Tehát gyerekként mit élt át? Bántották őt, voltak barátai, volt szerelme?

Meg arra lennék kíváncsi, hogy hogyan művelődött mert az iskolába nem remekelt akkor, hogy lett akkora szónok? Nem hiszem, hogy csak úgy a semmiből hozzáértő szónoklatokat tudott elmondani.

#Adolf Hitler #Hitler #gyerek hitler
2013. aug. 20. 00:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
69%
Hitler nem elmebeteg, hanem szociopata volt.
2013. aug. 20. 09:15
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

"hat ez a kerdes nyilvan idevonzotta a nehany hitlerrel szimpatizalo kommentelot - a zsigeri zsidogyulolet mint atgondolt folyamat *facepalm*"

Ahhoz képest, hogy nem volt átgondolt és indokolt, a zsidók kiütése a hatalomból pár év alatt valahogy mégis világhatalmat csinált a nyomor szélén tengődő Németországból...

De ez most mellékes, nem erről szól a kérdés.

2013. aug. 20. 09:25
 13/23 anonim ***** válasza:
84%

Az őrült és a zseni között néha igen vékony a válaszfal.

Churchill is buggyant volt kicsit.

Meztelenül gyakorolta a beszédeit és az értekezleteket gyakran a fürdőszobájában tartotta.

Ő bent feküdt a kádba a többiek meg körbeállták és úgy vitatkoztak.

Hitler az Osztrák-Magyar Monarchiában született, kezdetektől fogva utálta a királyság államformát meg a Habsburgokat.

A családi háttere elég zűrös volt.

Állítólag apai nagyapja zsidó volt, ezt már az 1920-as években is pletykálták Németországban.

2013. aug. 20. 09:30
 14/23 anonim ***** válasza:
40%

Miért licitáltok egymásra, hogy ki tud nagyobb baromságot mondani? Honnan szedtek ilyen hülyeségeket, mint amit itt írnak néhányan?? Legyen betudva a műveletlenségeteknek. Csak akkor nem tudom miért válaszoltok....

Nagyon sok hazugság terjed róla, hogy minél rosszabbnak és gonoszabbnak állítsák be, ha valakit tényleg érdekel, akkor olvassa el a könyvét, a Mein Kampf-ot. Aki nem olvasta el, az ne szóljon bele, és írjon kitalációkat.

Nagyon művelt ember volt gyerekkorában is, és kreatív is, sok szép festményt festett. Nagyon sokat tudott a politikáról, és az alkalmi munkahelyein azért nem szerette az ott dolgozókat, mert amikor politikáról volt szó, akkor mindenki határozottan mutatta műveletlenségét benne, mint itt a legtöbben.

2013. aug. 20. 15:34
 15/23 A kérdező kommentje:
Szerintem a Mein Kampf-ot nem nekünk írta, hanem az akkori német embereknek. Ez is csak a propaganda része volt akkor. Egy csomó mindent biztos nem írt bele amit bele kellett volna, csak akkor nem tisztelték volna a németek ennyire akkor.
2013. aug. 20. 18:31
 16/23 A kérdező kommentje:
* -akkor, elírtam.
2013. aug. 20. 18:32
 17/23 anonim ***** válasza:
95%
A könyv elején írta, hogy direkt azért írja meg ezt a könyvet, mert az irányított sajtó mindenfélét kitalál majd. Ebben meg az igazságot írja le. Biztos nem írt bele mindent, ha te írnál egy filozófiai, önéletrajzi könyvet, akkor te sem tudnál mindent beleírni.
2013. aug. 20. 19:51
 18/23 A kérdező kommentje:

Inkább ezt a könyvet olvasom el : Ian Kershaw - Hitler

2 kötet együtt vagy 2000 oldal, de na :D Jókat hallottam róla az írót még lovaggá is ütötték emiatt.

2013. aug. 20. 20:29
 19/23 anonim ***** válasza:
98%
Hitlerről én hitelesebbnek tartanék egy betiltott könyvet, mint egy olyat, aminek az íróját lovaggá ütötték.
2013. aug. 20. 20:34
 20/23 anonim ***** válasza:
95%
Az biztos is.
2013. aug. 20. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!