1/15 Andizsuzsi válasza:
A nagy számok törvénye alapján van.
3/15 Vadkan01 válasza:
A nők Vénuszról jöttek, a férfiak a Marsról, úgyhogy igen.
5/15 anonim válasza:
...a politikába tetted a kérdést, hm, rákérdezhetek? A Földönkívüli Pártra (FöP) akarsz szavazni!
6/15 anonim válasza:
Szerintem ott van csak igazán élet.
8/15 anonim válasza:
Jó kérdés.
Ahogy előttem mondták, a nagy számok törvénye alapján kellene, hogy legyen.
De olvastam egyszer egy tanulmányt, mely szerint a rádió feltalálása és egy civilizáció végleges kipusztulása között elég rövid idő telik el, tehát könnyen lehet, hogy ha _civilizál_, fejlett élet nincs, mert már kiirtotta magát (vagy mi irtjuk ki magunkat, mire kifejlődne máshol).
9/15 anonim válasza:
Kell legyen. Az univerzum marhanagy ahhoz, hogy csak pont itt alakuljon ki valami. Persze kitudja miféle élet? Nem feltétlen szén alapú... De lehet sohasem tudjuk meg biztosra.
10/15 anonim válasza:
Szerintem megszavazza majd az országgyűlés, a közvélemény egy xenofóbabb irányba hullámzása után, hogy földönkívüli létforma nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!