Tényleg mindenki lenézi/utálja a katasztrófavédelmet? Nektek mi a vélemémyetek róla?
Nem foglalkozom velük, de az utálatot megértem.
Ők aztán tényleg azok, akik nem csinálnak semmit, aztán mégis járt nekik a 25 év után a nyugdíj meg a stb.
Haverom apja az volt, hát lényegében egy hobbi volt, szabadidejében a vállalkozását nyomta, oda meg bejárogatott.
Mivel fejes vokt kapott vagy 4 kilót havonta, azóta meg nyugdíjas.
És még egyszer, hagyján, h főnökként, de a beosztottjai is csak tengtek-lengtek.
Nekem az a véleményem, hogy azt a pénzt amit rájuk fordítanak rengeteg jobb helyre/célra lehetne költeni.
Saját példa:
Nagy eső után a víz elöntötte a ház egy részét és a környékét. Kidöntött fát, elzárva vele az árok egy részét. Kitörte a gázcsonkot, ömlött a gáz. Elárasztotta a vasúti töltést, ahol félóránként járt a síneken a vonat.
Ki mit tudott, mentett.
Felhívtam a katasztrófavédelmet, elmondtam a helyzetet. Ennyi volt a válaszuk: Hívja a tűzoltókat.
Felhívtam a tűzoltókat, minden kocsijuk kint volt terepen, emberéletet menteni. Amikor ott végeztek (éjszaka) visszahívtak, hogy most tudnának indulni, jöjjenek-e.
Hívtam a gázosokat, rögtön jöttek, itt kellett várniuk amíg annyira csökkent a sodrás, hogy egyáltalán megközelíthessék a gázcsonkot és elzárhassák a gázt.
Hívtam a MÁV-ot, korlátozták a vonatok haladási sebességét (a korlátozás még 2 napig fennállt utána is)
Másnap (!) kijöttek a katasztrófavédelmisek, körbejárták a polgármesterrel és néhány fotóssal az érintett területeket, megállapították, hogy minden rendben lezajlott.
Na ezek után elképzelheted, hogy mi a véleményem a katasztrófavédelmisekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!