A Jobbik hajlandó lenne ilyen változásokra?
Én is Jobbik szimpatizáns vagyok ,de egyben fiatal is.
Főként arra gondolok, hogy a Jobbik elfogult a marijuanával kapcsolatban.
Én személy szerint ,marijuana liberalizációt szeretnék.
Fog ez változni a Jobbiknál?
Tudnának változni?
Esetleg népszavazást írnának ki ezzel kapcsolatban?
A lőfegyver liberalizációs terveiket mindenképpen támogatom.
Azért támogatom ezt a pártot ,mert nem elfogultak a cigánykérdést illetően, mint a magukat "demokratának" nevezők.
A másik, hogy országban , nemzetben gondolkodnak.
"Szigorúan lenne szabályozva a fogyasztása."
És szerinted a magyarokat ez hol érdekelné? Most is kell adót fizetni, szabályozva van, mégis béka feneke alatt van az adófizetési hajlandóság! A magyar mindig a kiskapukat keresi! Ezért nálunk nem működik egy olyan dolog, ami Nyugaton sikeres. Nyugatiak akarunk lenni, de a mentalitásunk az nagyon is keleti. (Mint néhány angliai magyar, aki nem akar 1 font 50 pennyt tenni a kávéautomatába, de jó bele a magyar 50 Ft-os, ezért avval fizet érte.)
"Nyugatiak akarunk lenni, de a mentalitásunk az nagyon is keleti."
Nagyon tévedsz ha azt hiszed hogy az adófizetési hajlandóság nyugaton máshogy van. Mindenki azon van hogyan ne fizessen adót. Az egyszerű embertől kezdve a legnagyobb multimillárdos cégekig (google, apple). A keleti mentalitás inkább az hogy nulla szociális érzéke van az embereknek. Kereszte beállnak az X5-tel 2 rokihelyre, mert ki nem sz.rja le!? Ez a keletiesség, hogy nem hagyod a másikat élni.
" te alapvetően liberális vagy"
Valamennyire igen , az vagyok, több dologban is.
Igen , az egyik főbb ok amiért rájuk voksolok ez a cigány dolog.
Tisztában vagyok vele, hogy nem mindenhatók, hogy meg tudják megvéd az embereket a cigányoktól.
De, nyitottabbak és több lehetőséget adnának az állampolgárok kezébe a védekezéshez.
A BTK-vala kapcsoaltos terveik , önvédelemmel kapcsolatos terveik sokkal realisztikusabbak , mint a Fideszé.
Az MSZP-SZDSZ által alkototthoz képest meg pláne.
Annál fényévekkel jobb.
A közbiztonsággal kapcsolatos terveik is jobbak , a rendőröknek is több jogot adnának.
A fegyvertörvényeket is liberálisabbá tennék.Persze, nem olyanra, mint az amerikai,de könnyebben jutna a polgár lőfegyverhez.
A magyar párt(ok) akik magukat liberálisnak vallják , szörnyűek.
Én nem tudok azonosulni ezzel a cigányimádó , cigánypárti felfogásukkal.
"Nagyon tévedsz ha azt hiszed hogy az adófizetési hajlandóság nyugaton máshogy van. Mindenki azon van hogyan ne fizessen adót. Az egyszerű embertől kezdve a legnagyobb multimillárdos cégekig (google, apple)"
Ezt én nem így tapasztaltam. Mikor kijöttem, mondtam az eladónak a boltban hogy nem kérek számlát, mennyivel lesz olcsóbb? Erre azt felelte hogy nincs számla nélkül hiszen az adót be kell fizetni, mert abból van iskola, út, stb. És ezt a nézetet vallja az emberek nagyobb része is. Persze adócsalók itt is vannak, ez nem vitás, de jóval kevesebben mint otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!