Puzsér Róbert politikailag jobbos, vagy balos? Ideológiailag konzervatív, vagy liberális?
Figyelt kérdés
Facebook rajongói oldalán olvastam most vissza sok írását, de sajnos abból nem volt túl egyértelmű, hogy politikailag melyik oldalon áll.
Attól, hogy az írásaiban némileg centrista (ugyan olyan rosszallást találtam a jobb és a bal oldalra is néha), attól még teljesen biztos, hogy a politikai skálán behatárolható valahol, mellé pedig a fentebbi két ideológiából is párosítható valami?
2013. aug. 4. 00:45
1/9 anonim válasza:
Anarchista , egyik rádióműsorában említette. De az anarchia nem a közvélemény által ismert káoszos mindenki lő mindenkire madmax világot jelenti, hanem az uralomnélküliséget.
2/9 anonim válasza:
Pártfüggetlen, ez az írásaiból világosan látszik.
3/9 anonim válasza:
Szélsőközép: megnyilvánulásában szélsőséges, de a képviselt értékekben konzervatív.
4/9 anonim válasza:
(Egyébként nem csak a baloldali-jobboldali egydimenziós skála létezik, ahonnan az emberek választhatnak.)
5/9 anonim válasza:
Ahogy itt írták. Pártfüggetlen és erősen konzervatív értékeket valló ember.
6/9 anonim válasza:
És miért lesz jobb attól a világ, hogy megpróbálunk mindenkit "behatárolni" egy politikai (vagy akár milyen más) csoportosulásba?! Ennek egy eredménye van, hogy könnyebb utálni "azokat", meg "ezeket"... Szerintem...
8/9 anonim válasza:
Dehogy liberális. Nyilván valamennyire mindeni az, de nem azokat az elveket vallja, mint akiket liberálisnak nevezünk.
9/9 anonim válasza:
"de nem azokat az elveket vallja, mint akiket liberálisnak nevezünk"
Pontosítok: de nem azokat az elveket vallja, mint akik liberálisnak nevezik magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!