Kik az Illumináti valójában és kiket képviselnek?
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__1659243..
Csak nem te tetted fel ezt a kérdést is?
Kedves Kérdezõ!
Ha írásmûvekrõl akasz nyilatkozni ( pl Kommunista Kiáltvány, Tõke, stb ), jobb, ha elõbb elolvasod azokat. Tudod, olyan szövegekrõl, amiket nem olvastak, még a legokosabb emberek is csak butaságokat tudnak mondani.
Tisztelt Kim Yoo!
Megkerlek, hogy lehetoleg ne terjeszd ezeket az oldalakat (se a temat) a GYIK-on, mert tobb kart okoz, mint hasznot, a figyelem eme formaja semmilyen esetben nem kedvez nekunk.
Tudom, hogy jo szandekkal tetted fel a kerdest, (es valaszoltal magad ra..) de ez lejarat minket.
Mind tévedtek mert az UFO-k irányítják az emberiséget megfigyelnek mint mi a kísérleti patkányokat. :D :D :D
Apropó van internet a zárt osztályon tudom mert én is ott vagyok. :D De nem vagyok bolond a hangok is ezt mondják :D De ne felejtsétek el felvenni az alufoljából készült dildo alakú sisakokat mert az y-sugár kiégeti az agyatok és zombivá váltok és eljő az apokalipszis pisává változik a víz zöld lesz az ég és kigyulladnak a növények majd a vég utolsó pillanatában megjelenik a félig ember-félig reptoid lény akit Bélának fognak hívni és olyat fingik hogy a Föld kimozdul a keringési pályájáról és belecsapódik a marsba majd jön galaktusz és lenyeli a naprendszert.
Ez a teljes igazság ez legalább annyira biztos mint hogy a szalámi fán terem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!