Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Igaz az, hogy az USA a zsidók...

Igaz az, hogy az USA a zsidók miatt lépett be az első világháborúba? Hol találok ezzel kapcsolatban egy könyvet?

Figyelt kérdés
2009. okt. 18. 13:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
lényegében semmi. Ha nektek van gyomrotok hozzá, hát legyen. Sok értelme úgyse lenne itt elkezdeni bizonygatni egymásnak, hogy de nem is úgy van, úgy se mennénk vele semmire.
2009. okt. 18. 15:27
 12/21 anonim ***** válasza:
71%

A legviccesebb az volt, mikor szeretett oldalatok levezette egy cikkben, hogy még Szűz Mária is magyar volt. :)

Azóta olvasom minden nap, de csak mint egy vicclapot.

2009. okt. 18. 15:41
 13/21 anonim ***** válasza:
56%

Én azt nem olvastam.

De viszont volt nekünk a kereszténység előtt is hasonló nagyasszonyunk: a Boldogasszony, ami beépült a keresztény kultúrkörbe is.

Szerintem erről volt szó.

2009. okt. 18. 15:44
 14/21 anonim válasza:
77%
szerintem meg nem kéne offolni... visszatérve a kérdésre: amerika valóban az antantnak adott kölcsön miatt lépett be, a zsidókhoz semmi köze nem volt
2009. okt. 18. 15:49
 15/21 anonim ***** válasza:
42%

Na, és ezt honnan tudod?

Az köztudott, hogy a többségben levő angolszászok az antantot támogatták, a szintén jelentős létszámú németek meg írek meg a központi hatalmaknak szurkoltak. Ha ezt mondom, azzal ugye nincs semmi probléma, senki nem vonja kétségbe.

De ha azt mondom, hogy talán a new yorki zsidóknak is lehetett ilyen befolyásuk a kongresszusi körökben, az ugye már antiszemitizmus.

2009. okt. 18. 15:54
 16/21 anonim ***** válasza:
59%
az előző válaszadónak: rosszul mondod mert a németek nem aközponti hatalmaknak "drukkoltak, az angolszászok meg nem az antantnak drukkolt hanem ők maguk voltak a központi hatalmak és antant részei voltak, nyilván h maguknak drukkoltak.
2009. okt. 18. 20:58
 17/21 anonim ***** válasza:
59%
Amerika lakosságára gondoltam.
2009. okt. 18. 21:10
 18/21 anonim ***** válasza:
60%

A közvetlen kiváltó okról se feledkezzünk meg:

[link]

Szerintem ez mondjuk érettségi tananyag volt. A Nagy Zsidó Világösszeesküvés Leleplezői még mind érettségi előtt állnak, vagy csak mindent elfelejtettek már?

2009. okt. 20. 09:06
 19/21 anonim ***** válasza:
59%

Dehogy felejtettünk. Tom Lantos kongresszusi képviselőt se felejtettük el. Hogy uszított már a magyarok ellen pár héttel a halála előtt is! Szerencsére már feldobta a pacskert.

(Amúgy ott volt oknak a Lusitania hajó is, erről meg már kiderült, hogy hadianyagot is szállított a hajótérben. Mért pont egy távirat ne lenne hamis?)

2009. okt. 20. 09:25
 20/21 anonim ***** válasza:
60%

"Mért pont egy távirat ne lenne hamis?"

Oké, megadom magam. Minden történelemkönyv elejétől a végéig hamisítvány, az összes akkor élt ember visszaemlékezései hamisítványok, mindenki hazudik, kivéve Vonát, Morvait és az ő kedvenc íróikat. Az egész világ egy nagy hamisítvány a kurucinfó által ajánlott honlapokon kívül, és mindenki zsidó vagy zsidóbérenc, kivéve azon kevés kiválasztottat, akiket Vona vagy Hitler igazol.

2009. okt. 20. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!