Igaz az, hogy az USA a zsidók miatt lépett be az első világháborúba? Hol találok ezzel kapcsolatban egy könyvet?
A legviccesebb az volt, mikor szeretett oldalatok levezette egy cikkben, hogy még Szűz Mária is magyar volt. :)
Azóta olvasom minden nap, de csak mint egy vicclapot.
Én azt nem olvastam.
De viszont volt nekünk a kereszténység előtt is hasonló nagyasszonyunk: a Boldogasszony, ami beépült a keresztény kultúrkörbe is.
Szerintem erről volt szó.
Na, és ezt honnan tudod?
Az köztudott, hogy a többségben levő angolszászok az antantot támogatták, a szintén jelentős létszámú németek meg írek meg a központi hatalmaknak szurkoltak. Ha ezt mondom, azzal ugye nincs semmi probléma, senki nem vonja kétségbe.
De ha azt mondom, hogy talán a new yorki zsidóknak is lehetett ilyen befolyásuk a kongresszusi körökben, az ugye már antiszemitizmus.
A közvetlen kiváltó okról se feledkezzünk meg:
Szerintem ez mondjuk érettségi tananyag volt. A Nagy Zsidó Világösszeesküvés Leleplezői még mind érettségi előtt állnak, vagy csak mindent elfelejtettek már?
Dehogy felejtettünk. Tom Lantos kongresszusi képviselőt se felejtettük el. Hogy uszított már a magyarok ellen pár héttel a halála előtt is! Szerencsére már feldobta a pacskert.
(Amúgy ott volt oknak a Lusitania hajó is, erről meg már kiderült, hogy hadianyagot is szállított a hajótérben. Mért pont egy távirat ne lenne hamis?)
"Mért pont egy távirat ne lenne hamis?"
Oké, megadom magam. Minden történelemkönyv elejétől a végéig hamisítvány, az összes akkor élt ember visszaemlékezései hamisítványok, mindenki hazudik, kivéve Vonát, Morvait és az ő kedvenc íróikat. Az egész világ egy nagy hamisítvány a kurucinfó által ajánlott honlapokon kívül, és mindenki zsidó vagy zsidóbérenc, kivéve azon kevés kiválasztottat, akiket Vona vagy Hitler igazol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!