Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Gyűűűlölöm amerikát! útálom a...

Gyűűűlölöm amerikát! útálom a nagy pofájukat, a mentalitásukat, a vízfejü gondolataikat, a degeneráltságukat, a mocskot ami árad belőle, minden törvényüket, embertelenek. Alig várom h valaki végre tökükre lépjen. Van aki egyet ért velem?

Figyelt kérdés
akár már kína is nyugodtan össze szarathatná őket,. nagyon örülnék neki, az legalább nem pofázik bele más országok dolgaiba...
2013. júl. 2. 19:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
*tőlünk helyett azt akartam írni, hogy TŐLÜK, amerikaiaktól
2013. júl. 2. 20:38
 12/24 anonim ***** válasza:
26%
Majd Korea ad a szájuk szélire.
2013. júl. 2. 20:43
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Az látszik, hogy Észak-Koreából írsz, de hogy jutottál ki a belső hálózatról? A nagy vezér tud erről?
2013. júl. 2. 21:19
 14/24 rémuralom ***** válasza:
100%
Komoly koponya kellhet ahhoz, hogy háromszázhúszmillió embert utálj úgy, hogy egyikükkel sem találkoztál még soha. Ahogy valószínűleg a törvényeiket sem igazán olvastad még, de hát ennyi ismeretlen ember gyűlölete mellett az ismeretlen törvények gyűlölete már kismiska.
2013. júl. 2. 21:43
 15/24 anonim ***** válasza:
81%
Én meg a magyarok gyűlölködését és folytonos kötekedési vágyukat utálom.
2013. júl. 2. 21:54
 16/24 anonim ***** válasza:
95%

Én sem szeretem õket, mert mindenhol a sz.rt kavarják, beleszólnak mindenbe, satöbbi.

" büntetőjog? jah, k**rva jó... életfogytiglanra

ítélni 11-12 éves kisfiúkat..."

De ezt nagyon át kellene venni tõlük, sok "fiatal" kedvét elvenné a "szórakozástól"! :)

2013. júl. 2. 22:21
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Na én nagyon nem értek egyet, de szerintem gőzöd sincs mit utálsz. Hallasz valami hírt, látsz valami videót, és máris a gonosz fészkét látod.

Meg kéne ismerni az ottani embereket, mielőtt ilyeneket írsz...

Én voltam ott, és igencsak tapasztaltam, milyen az átlagember. Plusz ott csak a nagyon bátrak mernek a rendőrökkel játszani.

Nagy többségük normális családszerető ember, és nagyon sokat kell dolgozniuk a jólétért. A boltban minden eladó kedves, legyen akármilyen rossz napja.

2013. júl. 2. 22:45
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sincs bajom velük, csak nem tetszenek az olyan fura szokások, mint a Halloween.

Emellett gyerekként sokszor hallottam, hogy Amerikában a gyerekeket minden nyáron többhetes cserkésztáborba küldik. Nem tudom, ez kötelező-e nekik, de Nekem nem tetszik, hogy több hétre hagyják ott őket a szülők.

2013. júl. 3. 13:57
 19/24 rémuralom ***** válasza:
100%
Utolsó: a cserkésztábor tuti, hogy nem kötelező, legfeljebb nagyon elterjedt. De nagyon elterjedt is legfeljebb a "bibliaövben" lehet, azokban a déli és középső államokban, ahol nagyon sok a hívő keresztény.
2013. júl. 3. 14:50
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen kérdésre nem lehet mit mondani...

Boldog Karácsonyt, fél évre előre is!

2013. júl. 6. 21:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!