Gyűűűlölöm amerikát! útálom a nagy pofájukat, a mentalitásukat, a vízfejü gondolataikat, a degeneráltságukat, a mocskot ami árad belőle, minden törvényüket, embertelenek. Alig várom h valaki végre tökükre lépjen. Van aki egyet ért velem?
Én sem szeretem õket, mert mindenhol a sz.rt kavarják, beleszólnak mindenbe, satöbbi.
" büntetőjog? jah, k**rva jó... életfogytiglanra
ítélni 11-12 éves kisfiúkat..."
De ezt nagyon át kellene venni tõlük, sok "fiatal" kedvét elvenné a "szórakozástól"! :)
Na én nagyon nem értek egyet, de szerintem gőzöd sincs mit utálsz. Hallasz valami hírt, látsz valami videót, és máris a gonosz fészkét látod.
Meg kéne ismerni az ottani embereket, mielőtt ilyeneket írsz...
Én voltam ott, és igencsak tapasztaltam, milyen az átlagember. Plusz ott csak a nagyon bátrak mernek a rendőrökkel játszani.
Nagy többségük normális családszerető ember, és nagyon sokat kell dolgozniuk a jólétért. A boltban minden eladó kedves, legyen akármilyen rossz napja.
Nekem sincs bajom velük, csak nem tetszenek az olyan fura szokások, mint a Halloween.
Emellett gyerekként sokszor hallottam, hogy Amerikában a gyerekeket minden nyáron többhetes cserkésztáborba küldik. Nem tudom, ez kötelező-e nekik, de Nekem nem tetszik, hogy több hétre hagyják ott őket a szülők.
Ilyen kérdésre nem lehet mit mondani...
Boldog Karácsonyt, fél évre előre is!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!