Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A 2008-as dunaszerdahelyi tót...

A 2008-as dunaszerdahelyi tót hatalmi villongás miért nem lett azóta sem megtorolva magyar részról?

Figyelt kérdés
Rég olyan leckét kellett volna nekik adni, hogy örökre megemlegessék! Lett volna azóta rá bőven alkalom, ezek meg csak röhögnek a markukba.
2013. jún. 25. 16:33
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem ismered a rendezvénybiztosítás szabályait, én ettől még járok biztosítani. Elhiheted, hogy nem az a szabályos eljárás amit a tótok bemutattak. Nem kell, hogy hagyja,előzetes megfigyelés (esetenként kamerás megfigyelés) és azonosítás után bemegy egy csapat rohamrendőr az őrökkel és kiemelik őket ennyi.Aki nem bír magával azt eltávolítják, esetleg eltiltják a későbbi meccsekről, vagy örökre kitiltják. Tömegoszlatás esetén is a menekülési útvonalakat szabadon, átjárhatóan hagyják, nem a falhoz préselik az embereket.
2013. jún. 30. 20:20
 12/12 anonim válasza:

Tudod, azzal, hogy bosszút állunk még nem lesz jobb az életünk. Én már csak tudom, hiszen pontosan ott lakom. Nem szabad lesüllyednünk az ő szintjükre, különben mi sem leszünk különbek náluk.

16/l véleménye.

2014. jún. 1. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!