Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha a Jobbik kerülne hatalomra...

Ha a Jobbik kerülne hatalomra szerintetek kilépnénk az EU-ból?

Figyelt kérdés
Én inkább a Jobbik felé kacsintgatok, sem mint a többi párt felé, de véleményem szerint súlyos hatásai lennének a kiválásnak. Mi a véleményetek?

2013. jún. 23. 14:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"Rövid távon lehet, h lennének negatív hatásai"

és mire túljutna az ország a "rövid távú" negativ hatásokon, addigra mindenki éhenhalna, nem lenne lehetöség hosszabb távra.

2013. jún. 23. 17:49
 12/20 anonim ***** válasza:

"Ez nem feltétlenül. Svájc nem tagja az EU-nak, de szerződéses kapcsolatai vannak a személyek, áruk, szolgáltatások és a tőke szabad áramlása tekintetében az EU-val."

Azt azért nem felejtsd el, hogy Svájc egész más kategória, mint Magyarország - az egy fejlett állam jól müködö gazdasággal, Magyarország meg a csöd szélén tántorgó, fejletlen és szervezetlen ország.

2013. jún. 23. 17:50
 13/20 A kérdező kommentje:
Éppen ezért nem lenne jó kilépni. A legnagyobb kereskedelmi partnerük az EU. Ha kilépünk esélyes, hogy 0-ra redukálódik a gazdaságunk.
2013. jún. 23. 18:00
 14/20 anonim ***** válasza:
Te komolyan el tudod képzelni azt az országot, ahol a jobbik nyer választásokat? Annyira irreális, hogy kb teljesen felesleges azon gondolkodni, hogy mi lenne, ha. Nem lesz ilyen, vagy ha igen, akkor az lesz a legkisebb probléma, hogy maradjunk-e EU tagok. A Jobbikos vonatkozástól eltekintve gondolva végig a kérdést szerintem jó, hogy van egy külső kontroll az ország felett, nem örülnék neki, ha kilépnénk.
2013. jún. 24. 12:13
 15/20 anonim ***** válasza:
Az a baj, h a külső kontroll egyrészt utál minket, másrészt fingja sincs, hogy mennek itt a dolgok, de azért beleszól mindenbe.
2013. jún. 24. 12:38
 16/20 A kérdező kommentje:
Én el tudom képzelni, hogy a jövőben a Jobbik kormányzó párt lesz. Nyilván, aki nem szimpatizánsa a pártnak, olyanokat gondol, hogy elképzelhetetlen a hatalomra jutása. Én is bírálok más pártokat, pl. Fideszt, ami kb. ugyanolyan semmirekellő, mint az elő kormányzó pártok. Csak sok embernek túlságosan erős a szürke hályog a szemén és nem látja a valóságot. Szerintem a Fidesz kormányzása a jövőben elképzelhetetlen, elég rosszat okoztak már. De ez az én véleményem, mert nem feléjük húzok.
2013. jún. 24. 14:47
 17/20 anonim ***** válasza:
Én egyikkel sem szimpatizálok, nem ezért írtam, hogy soha nem fog ilyen formában hatalomra jutni a jobbik. Lehetnek jó ötleteik, de az elképzelt megvalósítási ötleteik elég hajmeresztőek a tömegnek, így változások nélkül a büdös életben nem fognak nagyobb tömegeket az oldalukra állítani, a nyeréshez pedig ez kellene.
2013. jún. 24. 14:53
 18/20 anonim ***** válasza:
Ha pár balliberális elmenne az országból külföldre, mert a Jobbik kormányzópárt lenne, akkor már csak azért is legyen a Jobbik az! Az EU-ból pedig nem úgy lépne ki - egy népszavazás után - hogy egyszer csak a levegőbe bejelenti, hogy "jó, akkor kilépünk", hanem először megteremtené a keleti országokkal a gazdasági kapcsolatokat.
2013. jún. 24. 20:44
 19/20 A kérdező kommentje:
Na az lenne még fejlődési útvonal, ha a keletiekkel lepaktálnánk teljesen. Gondolod, hogy Ukrajna és Oroszország megváltaná itt a világot? Ha keletről van szó, akkor Kína (ami ugye távol kelet) felvásárolta egész Kelet-Afrikát és hatalmas gazdasági függésbe taszította az országokat. Az kellene ide? Azért gondolkodjuk mielőtt beszélünk. Ha a Jobbik ilyet tenne, akkor eléggé csalódnánk bennük.
2013. jún. 24. 21:43
 20/20 anonim ***** válasza:

A Jobbiknak ez konkrét programpontja, ha nem tudtad volna. Amikor a gazdaságról kérdezik őket, ezt mindig elmondják. Ja, és ha nem tudtad volna, a keleti piacok most fejlődnek, hatalmas felvevő piacokat, rengeteg mezőgazdasági cikkünkre vevők lennének. Keleten nem csak 3 állam van. :) Törökország, Oroszország, Irán, arab államok stb.

Kérdező, te nem is tudtad, hogy ők fejlődnek, és hatalmas gazdasági lehetőségek vannak bennük??

2013. jún. 24. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!