Mit gondoltok arrol a feltételezésröl, hogy az Ukrán államfö Viktor Yanukovich Az egyik legnagyobb maffia vezér Ukrajnában, Mit gondoltok erröl? Van benne valami?
Figyelt kérdés
Ukrajnában sokan feltételezik ezt,de az államföt ez hidegen hadja,persze igaz,hogy ilyen esetben igy is kell viselkedni.#Ukrajna #Államfö
2013. jún. 12. 11:59
11/14 anonim válasza:
Bármilyen válasz érkezett, te kioktattad.
12/14 A kérdező kommentje:
Én nem birok rajtad eligazodni!
2013. jún. 14. 17:46
13/14 anonim válasza:
Én sem tudok rajta eligazodni, biztos csak kötekedni akar, na de az én véleményem a kérdésről az hogy a politika összefonódik a maffiával, elég sok esetben. Főleg a Balkánon, pl Szerbia tipikus példája ennek. Ja és Mo is többek között, hisz sehol máshol nem csaltak el ennyi pénzt mint itt és a végtelenségig fedezik egymást, tehát nem lenne egyszerű őket kézre keríteni.
Az államfő is lehet sáros, sőt a politikusok többsége az, amúgy a politika amúgy sem a tiszta "játszmákról" híres.
És Janukovics még így is sokkal jobb mint jó pár másik politikus akik több kárt okoznak..
14/14 anonim válasza:
Én is Ukrajnából való vagyok...És szerinmtem Ukrajnában minden elnök maffia...Ha csak Timosenkót nézzuk, ő is sitten ült, szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!