Fel vehetem e a magyar állampolgárságot ha kiskorú vagyok szülők jelenléte nélkül?
Figyelt kérdés
Szóval a szüleim nem tudnak eljönni a konzulátusra de aláírják a dokumentumokat . 16 életévemet betöltöttem. Úgy értem hogy a családból csak én . Ukrán állampolgár vagyok2013. jún. 11. 20:28
11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat a szülők tudnak róla csak nem tudnak eljönni velem a konzulátusra mert ő nekik nincs szükségük rá nekem viszont igen.
Szóval az 5 ik válaszótól fájt. Nem tehetünk róla hogy leszakítottak minket . mi volna ha most együtt volnánk ugyanígy utálnál minket mert ez Kárpátalja és a retkes tótok vándorolnak.Már több ukránnak van magyar állampolgársága mint itt a környékünkön
2013. jún. 12. 07:32
12/21 A kérdező kommentje:
Jobb lessz ha felveszem mert szükségem van rá elég gyakran járok magyarországra és útlevelet meg már 17 év betöltése után nem adnak , sajnos és amúgy is oda szeretnék költözni
2013. jún. 12. 07:48
13/21 A kérdező kommentje:
ha befejeztem a szaksulit
2013. jún. 12. 07:48
14/21 anonim válasza:
Ha átköltöznél Magyarországra, miért hiszed azt, hogy jobb lenne? Nem találnál munkát sehol. Még az itt élők sem találnak munkát. Erre is gondolj.
15/21 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozz azokkal, akik felháborodnak azon, hogy ide akarsz jönni...Tény, hogy Magyarországon ezerszer magasabb az életszínvonal, mint Ukrajnában, főleg Kárpátaljánál. Hidd el, az itteniek nagy része normális és érdeklődő a határon túliak felé, még ha ez az érdeklődés néha hülye de jószándékú kérdéseket is szül:)Ami neked egy nagy plusz lesz itt és munkakeresés során majd hasznos is lehet, az az orosztudás, szóval ha annyira nem megy, én azt tanácsolom feküdj rá amíg Ukrajnában élsz, elég sok cég kapkod itt olyanok után, akik beszélnek oroszul.
16/21 anonim válasza:
Oroszra? Szerintem még a magyarra is "ráfeküdhetne" (meg egy taposóaknára), mert ahogy ír csak egy provokáló ukránt nézek ki belőle.
17/21 A kérdező kommentje:
Durva volt tőled utolsó . Magyar iskolát fejeztem csak itt minden faluban megvan a saját tájszólás amiről lehet te még nem hallottál . és ki nem állhatom az ukránokat
2013. jún. 13. 07:49
18/21 anonim válasza:
Mi nemrég adtuk be a papirokat(vajdaságiak vagyunk)Megvan a kitötltött nyomtatványod?Mivel te kiskorú vagy a szüleid aláirnak,van erre egy rész is a nyomtatványban.megindoklod miért nem tudtak eljönni és kész,de a legokosabb az ha a konzulátuson megkérdezed.
19/21 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm szépen evvel előrébb jutottam hálás vagyok
2013. jún. 13. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!