Mi alapján moderálják a kérdéseket/válaszokat?
Nem szokásom a lepontozás és mások jelentgetése sem.
De amikor olyanokat láttam a kérdéseknél, hogy Sztálin nem öletett meg embereket, vagy hogy csak a csürhe randalírozott 1956-ban, én is jelentettem a választ. De valamiért nem törölték őket, pedig ez elvileg a kommunizmus bűneinek tagadása.
Más válaszok/kérdések el szoktak tűnni (nekem még nem törölték egyiket sem úgy vettem észre), de ezek valamiért megmaradnak.
Akkor itt mi alapján törölnek?
Itt az egyik kérdés amiről beszéltem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__4..
A 14-es válasz.
Az '56-os beírást hirtelen nem találom, de ha valakinek nagyon kell megkeresem azt is.
Én nem is alkalmaznék ilyen oldalon moderátort. Semmilyen témában.
Mivel
-Az interneten nincs cenzúra (még most, persze az új világrend után biztosan lesz az is...)
-Ez az oldal a szabad vélemény nyilvánításért jött létre (persze gondolom ez valamiféle szűrőként is működik. Mint minden ilyen oldal).
Ahogy én észrevettem inkább a ballerek mocskolódái maradnak fent inkább.
Moderálás viszont kell takarítani a szemetet!
A 48-as meg egy hungarofób id.ta, a hozzá hadonlóak a csõcselék, normális oldalon már rég bannolnák az ilyen fekáliákat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!