Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » 14 évesen kimehetek segíteni...

14 évesen kimehetek segíteni a Margitszigetre homokzsákot pakolni?

Figyelt kérdés
Eléggé szívemen viselem szeretett országom és városom sorsát, de én csupán ezzel tudnék segíteni.:/ Elég jó erőben és súlyban vagyok, egy kis edzésnek sem lenne rossz.:) Kérdés: Nincs valamilyen korhatár, vagy egyéb megkötés?

2013. jún. 8. 22:59
 1/7 anonim ***** válasza:

nem hiszem hogy odaengednek

akárki nem mehet oda

ahova lehet menni bárkinek, az a dagály környéke a 13.ker.-ben

2013. jún. 8. 23:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy előtte regisztrálni kell, de nincs életkorhoz kötve?
2013. jún. 8. 23:30
 3/7 anonim válasza:

A Vörös kereszt valami noname törvényt erőltet 16 éves életkorral, aminek nincs háttere, mert az önkéntes munkára/közhasznú munkára vonatkozó törvény 10 életév betöltését írja elő. Egyébként a fizikai munka pedig 14-et, nem egyértelmű a VK 16 alatt nem dolgoztat.

Én 15 évesen voltam elsősegélynyújtó a Balatonon a 16+osok mellett. A hazaúron derült ki, hogy elírták a jelentkezésemen a születési dátumot, majd az is, hogy direkt, mert tetszettek nekik az elért eredményeim...

2013. jún. 8. 23:35
 4/7 anonim ***** válasza:

16 év felett lehet menni de akkor is csak nappali műszakba.

Azt tudom hogy a héten volt amikor iskolásokat fogtak be erre de akkor még közel sem volt akkora veszély mint most.

Legtöbb helyre már a nagykorú civileket sem engedik be mert ha esetleg szakadás lenne, főleg ami Győrújfalunál esélyes akkor csak a katonák meg az erre képzett emberek tudják hogyan kell elmenekülni a lehető leggyorsabban. Én is akartam menni pénteken Tát vagy Esztergomba, és mondták hogy már nem engednek be akárkit, meg sokan is vannak, én tartalék vagyok ott, ha kellek hívnak, ennyi.

2013. jún. 9. 11:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Oks, köszönöm.:/ :)
2013. jún. 9. 11:23
 6/7 anonim válasza:
Én meg pár osztálytársam fogtuk magunkat suli után lementünk a kisduna partra oszt elkezdtünk lapátolni :D (hetedikesek vagyunk) senki nem küldött el, sőt még örültek is hogy jönnek az emberek.
2013. jún. 9. 17:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Édes Gyermek!

Országodért, városodért többet tehetnél azzal, ha elzavarnád azt a sok okos diplomást, akik évről évre előidézik, segítik, hogy az árvíz fenyegethesse a lakósságot! Ugyanis, nem homokzsákolni kellene, hanem medret mélyíteni. Annak a pénznek a töredékéből lehet építeni mederkotró gépet- amit a befizetett adóból e célra fordít a magyar állam - példának említeném, hogy a gép nem új találmány, hisz a tengeren már mesterséges szigetekre építenek városokat. ezeket a szigeteket egy különleges aprítófejjel ellátott gépekkel hozzák létre.

2013. jún. 9. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!