Átalakítják a parlamentet?
Most a parlamentben 386(ha jól tudom) képviselő van, 2014-től 199 lesz + az esetleges ügyészség vezetője, stb.
Akkor ahol üléseznek ott a székeket, asztalokat kicserélik?, mi lesz ezekkel a bútorokkal?
Eddig azt hittem egymás tükörképei. Illetve azt a turistáknak szokták megmutatni, már a golyónyom miatt is.
Azt értem, hogy felújítás/átalakítás kell. Mindössze kár lenne azokért a szép míves bútorokért. Vagy, ha kicserélik legalább az is legyen legalább ilyen minőségű.
"Most sem 386 ülés van a parlamentben."
ki állította?, mint látod oda van írva, hogy + egyéb helyek, pl ügyészség vezetője.
De látom sikerült a kérdés lényegét megragadni.
Jöhetnek még a válaszok a kérdésre.
"ki állította?, mint látod oda van írva, hogy + egyéb helyek, pl ügyészség vezetője.
De látom sikerült a kérdés lényegét megragadni. "
Ha most sem 386 ülés van a parlamentben, és az előző 20 évben nem dobálták ki a "fölösleget", akkor most a még kevesebb helyért miért dobálnák ki, miért változtatnának bármit is?
Ha átalakítják - remélem nem lesz hátrányára az épületnek sem és a bútoroknak sem. De szerintem felújításról van szó. Az ülésterem nem olyan nagy, ha kissebb létszámú lesz a parlament, akkor csak néhány sort kell kivenni, és tágasabb lesz a terem.
Ha a bútorokat, amelyeket már nem újítanak fel, eladnák, én (is) vevő lennék rá. Akkor is, ha költeni kell rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!