Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Létre lehetne hozni a cigányok...

Létre lehetne hozni a cigányok számára egy autonóm területet? Van ilyenre lehetőség?

Figyelt kérdés
2013. máj. 25. 10:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
83%
Betonfallal kellene körbekeríteni őket mindenhol, amit fegyveres őrök őriznének. Aki megpróbál átjutni a falon, szó nélkül agyonlőni. Odabent pedig csináljanak, amit akarnak.
2013. máj. 25. 13:31
 12/20 anonim ***** válasza:
80%

"Azért én nem teljesen erre gondoltam. Én személy szerint a cigányok felzárkóztatásának az érdekében hoznék létre egy ilyen területet."

Kérdező, ezzel az a probléma, hogy aki 600 év alatt képtelen volt (mert nem is akart) beilleszkedni, az ezek után sem fog. Aki be akar illeszkedni (be akar integrálódni) az be is tud, és már régen meg is tette. Nem véletlen, hogy a beilleszkedett cigány származású is lenézi, meg utálja a fajtáját.

A cigányok azért nem tudnak beintegrálódni, mert nem is akarnak. Finnország nem hiába hagyta abba a felzárkóztatás programot. Asszem kb 50 millió eurót öltek bele, majd amikor látták, hogy semmi haszna, hagyták a fenébe.

2013. máj. 25. 13:36
 13/20 A kérdező kommentje:
De azzal sem leszünk előrébb, ha struccpolitikát játszunk. Az erőszakkal pedig semmire sem mennénk.
2013. máj. 25. 14:40
 14/20 anonim ***** válasza:
72%

(nem tudom ki pontozott le és miért, biztos egy jogvédő, akik szerint a szegény cigányokat bántja mindenki...)

"Az erőszakkal pedig semmire sem mennénk."

Dehogynem. A szocializmusban, főleg a csendőrök, ütötték-verték a cigányokat, nem is volt velük sok probléma. (mamám mesélte) Most, hogy ez megszűnt, "szabad kezet" kaptak, elpofátlanodtak, és azt hiszik, hogy ők felsőbbrendűek, mindenki más meg alsóbbrendű "gádzsi".

Én továbbra is azon a 2 állásponton vagyok, hogy vagy rezervátumok, vagy pedig azt kell csinálni, amit az USA a négerekkel. Rájuk kell erőszakolni a többségi társadalom kultúráját ERŐVEL.

Nem ritka az USA-ban már a néger orvos, néger mérnök, vegyész, elnök stb.

Gyökeresen meg kell változtatni a cigányok botrányos értékrendjét. (mit értek ezalatt? : börtön nekik erény, ha kell valami akkor ellopják mástól, szerintük az tanul aki túl béna a lopáshoz, stb.)

És nem, ismétlem NEM érdekelnek azok a kifogások, hogy "ez az ő kultúrájuk".

A kultúrát az adott népcsoport tagjai KÖZÖTT kell űzni, nem pedig másokon. (mellesleg szerintem elég szégyen, és mindent elárul a cigányokról, hogy a lopás, bűnözés, élősködés a kultúra részévé válik....)

2013. máj. 25. 19:30
 15/20 anonim ***** válasza:
71%

Aki nekiállt mindenkit lepontozni az legyen szíves magyarázza el a hatásos és tökéletes integráció módját, ami lehetőleg ne az legyen, hogy "öntsük a cigányokba a pénzt" vagy "magyar gyerekekhez rakjuk be a teljesen szocializálatlan neveletlen cigánygyerekeket"....

Vagy nyilván a lepontozók a Rózsa dombon laknak....

2013. máj. 25. 19:38
 16/20 anonim ***** válasza:
én adnék nekik, egy autonóm területet, de a holdon:)
2013. máj. 26. 00:02
 17/20 anonim ***** válasza:
58%

"Az erőszakkal pedig semmire sem mennénk."

Csak azzal mennénk vmire, semmi másból nem értenek. A legnagyobb hibát ott követik el sokan, h embernek tartják a cigányokat, és úgy is kezelik őket. Márpedig úgy nem lehet megoldani semmit.

2013. máj. 26. 10:55
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Hitler Madagaszkárra akarta küldeni őket,de én egy ilíen gyönyörű szigetet nem adnék nekik..de mondjuk ott van az északi sark,ott ember sincs sok,szerintem szívesen látnák őket
2013. máj. 26. 12:28
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

- Mi az? Egy fekete pont a Holdon?

- Egy cigány a Holdon.

- Két fekete pont a Holdon?

- Két cigány a Holdon.

- És ha az egész Hold fekete?

- A megoldás.

2013. máj. 26. 12:38
 20/20 anonim ***** válasza:
79%
Méghogy autonóm terület? A bűnöző senkiházi indiai patkányoknak, akik lenéznek minket a saját hazánkban? Éltem eleget mellettük és rájöttem hogy ezeket a génselejteket nem lehet felzárkóztatni vagy munkára fogni. Még mit nem, majd még mi adunk nekik földet! Munkatáborba az összeset, addig dolgozzon amíg meg nem döglik!
2013. jún. 17. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!