A szekszárdi börtönben mikor van látogatási idő? Azt hallottam a rabot csak akkor lehet meglátogatni, ha ő "meghív", ez igaz? Hogy működik a látogatás?
kell lennie egy +beszéülöpapirnak,ezt az elitélt állitja ki,hogy kit vár beszélöre.Mindenadattal ezt a nevelö jováhagyja,ennek a másolatát küldik ki a személyhez aki beszélöre jön.mikor,hány orakor.más nem jöhet vele.elöször adatokat egysztetnek,majd mindendolgot le kell adni,még az igyzolványt is.lézerkapukon áthaladni hogy nem e maradt valami a látogatonál.utána ujabb vizit, majd ugy be az ebédlöbe,ahol az elitélt egy aztal mögött ül.régebben tilos volt megcsokolni,most azt hiszem lehet.az idö 1 ora,utánya fel,viisza mindent,és végül megkapják az igazolványt.én voltam beszélön baracskán,zalaegerszegen,szombathelyen,altalában hasonlo.
lelkileg megterhelö.
igaz voltam a tuloldalon is mikor hozzám jöttek állampuasztára de ez régen volt.
szoval nem kellemes,de rabot látogatni irgalmasság tette,igy mindenképpen dicsérendö! üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!