A Magyar Maffiáról hogyhogy nem lehet hallani?
Multkor làttam az origón hogy albán bőrkabátos férfiak pesten elkezdtek egy étteremben lövöldözni...az hondolom az Albán Maffia
De ezen kívűl nem nagyon hallok se a Magyarról és se külföldiről
Külföldön (mondjuk: USA, Olaszország) köztudott az hogy van maffia.
Ha lehet ne jöjjetek az ilyen Orbán, Fidesz, MSZP-vel
Mit meséljek, kedves Kérdező? Miről akarsz hallani?
üdv:.Capo di tutti capi, Hungary
Bocsánat igazad van ez kimaradt:
Csak olyan válaszokat kérek ami értelmes és IGAZ
Capo di tutti capi válasza:
Most megyek a körút és a xyz sarkára lövöldözni a fekete autóból - de utána állok elé a kíváncsiskodó kérdéseknek!
Azért, mert mélyen begyűrűzött a politikába, ezért olyanná vált mint a cig*nykérdés, nem lehet beszélni róla. A West-Balkán ügyben felelősségre vont üzlethely tulajdonos (miért is nem a szervező a felelős?) azt nyilatkozta, a bíró elsőként arra hívta fel figyelmét, a kábítószert nem lehet szóba hozni védelmi beszéde során, pedig az esemény éjszakáján dolgozó is azt mondta, lépkedni lehetett a kokainban a mosdóban.
Sajnos a magyarországi maffiacsaládok kiváló menedékre lelnek a politikában.
Utolsó 2-nek igaza van.
Ezt a West-Balkános ügyet én is hallottam. Próbálnak terelni mindent amit lehet.
És aki azt írta hogy nem aktív az hülyeséget írt. Elég aktív az csak tényleg "elbújik" a politikába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!