A kuruc infon miért nincs magyarbűnözés?
Kérdéseim :
- miért nincs magyar bűnözés menüpont?
- miért kell egy olyan oldalról bemásolni képeket és egyebet ami már amúgy is illegális?(napiszar, mert sérti a magyar jogszabályt több pontban)
- az utóbbi miatt ezek szerint a jobbikosok is sz@rnak a törvényre?
- miért használnak trágár beszédet egy-egy hírnél?
Előre szólok nem vagyok se cigány se zsidó csak egy törvénytisztelő adófizető magyar állampolgár.
Szerintem ez magáért beszél.
"a magyar társadalom kb 10%.át teszi ki a kisebbség, de a magyar börtönökben fordított az arány,(10% magyar 90% kisebbség) "
Erre van adat?"
Nem halálpontosak a számok, de így igaz.
Azért nincs, mert az nem jelent akkora problémát, mint a cigánybűnözés. Ez persze nem jelenti, hogy nem foglalkoznak vele, ugyanúgy hoznak le olyan cikkeket is amiben magyar a tettes, de ez nem egy olyan oldal, ahol minden köztörvényes tettet megjelentettnek, csak azokat amik kirívóan közösség vagy magyarellenesek. Ezzel az az oldal célja, hogy felhívja a figyelmet erre a problémára, mert abban egészen biztos vagyok, hogy nem fogsz olyan hírportált találni, amelyik rávilágít arra, hogy cigányok-e az elkövetők, vagy épp magyar-e az áldozat.
A kuruc.info egy jobboldali hírportál, de nem a Jobbik hírportálja. Attól, hogy sérti a jogszabályt egy-két kép még nem jelenti hogy a "jobbikosok sz@rnak a törvényre". A hírportálnak alapvetően nem a napiszaros képek jelentik a lényegét.
Érdekes, hogy ezt mondod, én több oldalt is szoktam olvasni és azt vettem észre, hogy a néhány másik oldal nyelvezete messze rosszabb, mint a kuruc-é. Trágárság alatt talán arra gondolsz, hogy nem meleget vagy homoszexuálist, hanem b*zi-t írnak?
Mellesleg sajnos hiába kérsz olyan adatot ami bizonyítja, hogy a börtönökben 80-90% a cigányság aránya, mert ilyen felmérések nem készülhetnek. De ha bemész és megnézed látni fogod, hogy ez így van. Tapasztalat.
Én nem is szeretnék vitatkozni azon, hogy több lenne a cigány a börtönbe mert ez biztosan igaz.
De, hogyha megnézzük, hogy miért került oda akkor 80% egészen biztosan lopás miatt van, nem?
Azért mert a magyar embernek van a legkevesebb joga bármihez is a saját hazájában. Ezek a korcsok meg vígan lubickolnak a jogokban és a félanarchiában, hogy az egész rohadt országnak hozzájuk kell igazodnia.
Kabaré a köbön ez, nem államvezetés.
Nem hiszem, hogy 80% lopásért lenne benn. Elenyésző azoknak a száma akik lopnak és elkapják őket, és őket se zárják be, kapnak valami felfüggesztettet és ennyi. Ennek ellenére biztosan magas a számuk, de én nem egy helyről hallottam olyat, hogy aki lop, annak az ügyét egyszerűen lezárják valamilyen ürüggyel, mert nem is akarnak vele foglalkozni, mert pitiáner a többihez képest és/vagy olyan sok van belőle, hogy túl sok munka lenne.
Szerintem sokkal durvábbakért is vannak benn.
Mert nincs olyan profilunk a bűnözésre mint nekik.
Ha mondják hogy cigány az jut eszedbe hogy 5en késsel neki mennek 1 embernek, vagy időset vernek agyon, elhordják a veteményest, az erdőt, szobor-fém-sírok nem nyugodhatnak békében tőlük.
Egy magyarra mi jutna eszedbe?
Mi csak betegesen megoszthatók és birkák vagyunk, ez lehetne a mi bűnünk, magunk ellen.
Az hogy milyen stílust használ, egy kritika, egy szabados média kritika. A kuruc kimond dolgokat, amiket ki kell mondani, és ennek nagy hangsúlyt ad.
Interneten meg simán beszélhetsz csúnyán, a kutyát sem fogja érdekelni (amíg nem zsidót szidsz).
Ebbe az utolsó kommentbe látok fantáziát.
Oké, hát névtelenül szidnak az interneten mindenkit, de azért ez mégiscsak egy hírportál és aki olvassa és azt nem zavarja, márpedig nem zavarja akkor elgondolkodok, hogy milyen országban is élek én. Mert "anyja lánya" szokták mondani.
A te elgondolásod szerint nézzük akkor Retekklub,Telaviv2,SzektATV mivel sokan nézik és komolyan veszik őket, ezért feltételezhető hogy ez egy zsidók és agymosottak lakta ország.
Egyébként a Kurucnak van egy célközönsége, nem értem hogy miért lepődsz meg ha valaki azért megy oda, hogy azt hallja amit akar. Ettől még nem lesz az egész ország kurucos, mint ahogy Magyarország sem lesz zsidó ország attól hogy a csapból is a zsidók, meg a holotémájuk ömlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!