Reálisan mennyi éve lehet még hátra az EU-nak?
Figyelt kérdés
Most a Schengen-t nem sorolom ide.
Ha reálisan nézzük a helyzetet, mennyi éve van még? Vagy nem fog megszűnni?
Indokok?
2013. ápr. 24. 22:15
1/11 anonim 

válasza:

Ezt szerintem senki nem tudja megjósolni. Lehet 5 év, lehet 20-is, de ha így mennek a dolgok mint most akkor előbb-utóbb biztos megszűnik.
2/11 anonim 

válasza:

Még nem érkezett el oda , ahol a Szovjetunió volt a végső stádiumában.
Én 10-15 éve jósolok neki.
3/11 anonim 

válasza:

Nem fog megszűnni, legfeljebb átalakul.
4/11 anonim 

válasza:

"Nem fog megszűnni, legfeljebb átalakul."
Az már jöhetne.Lazábbra vehetnék.
Olyan kötött az egész.A svájci kantonoknak is több önállósága van ,mint az EU tagállamoknak.
5/11 anonim 

válasza:

Én is azon a véleményen vagyok, hogy nem fog megszűnni, csak átalakul, mivel egyre nagyobb az elégedetlenség vele szemben.
6/11 anonim 

válasza:

Én szerintem még egy 10 évet kihúz valahogy de biztos nem lesz túl hosszú élete. A gond az hogy ha egy tagállam válságba kerül akkor a többiek is süllyednek le a mélyre, persze vannak jó dolgai is az eu-nak de ha nem, változtatnak meg néhány dolgot teljesen akkor úgy szétfog hullani mint a kártyavár.
7/11 anonim 

válasza:

Az a nagy baj, hogy nagyon lassan fog megszűnni. Nekünk mondjuk az a lényeg, hogy mi mikor tudunk ettől megszabadulni!
8/11 MolotovPunk 

válasza:

Semmilyen rendszer nem tart örökké,ezt a történelem is bebizonyította.Ez sem fog örökké tartani.
9/11 anonim 

válasza:

Max 4-5 év. Az euróövezet előbb-utóbb felbomlik, az pedig az EU végéhez vezet.
Legalábbis nagyon remélem.
10/11 anonim 

válasza:

Remélem, vége lesz, de remélem, nem egy háború árán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!