A szabadkőművesek miért adják tudtunkra a dolgokat amit titkolni akarnak?
A filmek nem feltétlenül a valóságot tartalmazzák, nem is ez a céljuk. Onnan vett információkat kész tényként használni értelmetlenség.
Semmi közöd ahhoz, hogy valakinek milyen titka van mindaddig, míg igazolni nem tudod, hogy az ellened irányul és neked tényleges károkat okoz.
"Ez a bizonyíték arra, hogy a "szabadkőműves jelképek" valójában mára a popkultúra része lett"
Jaja, honnan tudod, hogy egyáltalán azoknak a "jelképeknek" bármiféle jelentése is van?
Mert egy másik videóban azt mondták? Ugyan már. :)
"Jaja, honnan tudod, hogy egyáltalán azoknak a "jelképeknek" bármiféle jelentése is van?
Mert egy másik videóban azt mondták? Ugyan már. :)"
Hol mondtam, hogy jelentésük van? Én azt mondtam, hogy a popkultúrában megjelenő jelképek egy részét a szabadkőművesekhez kötik. Arról, hogy ezeknek köze van-e a szabadkőműveseknek nem nyilatkoztam semmit. Például ezen jelképek nagy része egyszerűen a "Nemzet aranya" című filmhez köthető, nem a szabadkőművesekhez.
Javaslom, hogy kicsit gyakorold a szövegértést :D
Te nem is, de a kérdező igen.
Valóban az idézet így kicsit félrevezető volt, de neki címeztem a mondatot.
Szerintem könnyen tisztázhatnák magukat a szabadkőművesek, ha nyilvánosságra hoznák a páholyok tagjainak névsorát és minden rendezvényük nyilvános lenne + feltennék a netre az összejöveteleik videofelvételét.
Legyen 100% transzparens a működésük.
Akinek tiszta a szándéka, nincs titkolnivalója.
5-ös nem idióta összeesküvés videókat néz a jóember, hanem a szimbológiát tanulmányozza, mondjuk van egy "ismeretlen" Umberto Eco a témában és sokan mások, akkor lehet érti is a jelképeket vagy azok kialakulását, nem?
9-es marhaság szerintem. Az, hogy miket akarnak és kiket támogatnak, nem volt igazán titok soha. A tagság nem nyilvános okának meg bizonyára köze van azon aprósághoz, hogy a történelemben időről időre egyesek ki akarták irtani őket, úgy jártak volna mint a templomosok ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!