Ezek az antifa emberek minden ország ilyen nevetségesek és buták?
Volt Február 9-én a Becsület napja ahol megemlékeztünk , hős katonáinkról akik vérüket adták ezért a földért.
És ezek az antifa emberek szerették volna megzavarni.
Olyan primitívek voltak hogy minden fekete ruhás embernek beszóltak , még olyanoknak is akik nem tartoztak a Becsület napi felvonulókhoz.
Egy láttam Bécsben is az osztrák szabadságpárt vonult fel (osztrák szélsőjobb , nacionalisták) és ott is jött egy ilyen antifa csőcselék , be voltak öltözve bohócnak meg hasonlónak mint akik a cirkuszból jöttek és kiabáltak össze-vissza.
Tömegbe verődve védett tüntetésen nagyok és bátrak, egyedül ellenünk csak az interneten ugrálnak.
A becsület napi felvonuláson , több európai országból is jöttek emberek csatlakozni , főleg hollandok , németek , franciák de akadtak bolgárok , spanyolok , olaszok is.
A média persze ezt nemzetközi neonáci felvonulásnak titulálta.
Pedig a többség nem bakancsos volt.
Lehet vesztettünk a háborúban de azok a katonák értünk harcoltak , igenis meg kell róluk emlékezni.
Nem zsidózlak le , én nem azok közé tartozom.
Valóban igaz hogy némelyik szélsőjobbos kicsit túllő a célon és olyanokat mond illetve csinál amit nem kéne , viszont ugyanezt teszik ezek az antifa arcok is ,mellesleg sok köztük a lefizetett ember , meg látni jó néhány kipát is köztük.
"Valóban igaz hogy némelyik szélsőjobbos kicsit túllő a célon és olyanokat mond illetve csinál amit nem kéne"
Én még olyannal nem igazán találkoztam, amelyik ne lőtt volna túl. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!