Nem. Kivitelezhetetlen, és nem azért, mert a románok ellenkeznének. Végy egy térképet, és ha van szemed, meglátod.
Díjazok néhány választ. Szerintem az már nem is jövő, hanem jelen.
Nagyon remélem, hogy NEM!
1. Nem szeretnék az adómból több munkanélkülit, nyugdíjast meg sokgyerekes családot eltartani.
2. Aki dolgozik, adózik, és megy a munkahelye után, az meg már akkor se akar magyar lenni, ha Magyarországon született, és menekül, amerre lát. Miért pont a románok akarnának magyarok lenni??!!! Önként fizetni a világ legmagasabb adóit, legmagasabb áfa-ját, legmagasabb rezsijét, nevetséges fizetések mellett?!
Szóval nekem bőven elég ennyi embert eltartani a sza.r-fo.s fizetésemből levont adóból.
Amelyik erdélyi magyar akart lenni, az meg már itt él.
Szálljatok már le erről!
Ebben a tyúklépésnyi országban nem tudnak a rabló politikusok rendet tartani, mihez kezdenének egy háromszor ekkorával?
Látom sok okso van!
Jártatok már Erdélyben?
Arrafelé nincs segíjbű élés, a cigányság is dolgozik, ha enni akar, márpedig akar és gombát szednek az erdőben, árulják a pacon, útszélen stb.
Aki nem munkáltatónál dolgozik az földet művel, erdőgazdálkodik, állatot tart... Dolgos népek vannak arrafelé, ott az állam nem tartja el a semmirekellőket mint Mo.-n!
"Inkább azt az egész rüszmeteg tiszántúlt áttolni a románoknak"
Te máris odatolhatod magad!
"Te máris odatolhatod magad!"
Egyszer áttoltam. Egy ilyen vizitúraszerű dologra. Jó volt. Egy napidíjamból egy hétig mulattam. Nem 650 a sör. Hanem 150 egy doboz cigi!!! Bár a végén már összetettem a kezem egy angolvécéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!