Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet bekerülni a...

Hogyan lehet bekerülni a Kendermag Egyesületbe?

Figyelt kérdés

Nem igazán tudom, hova tartozik a kérdés, a weboldalukon sem sok info található... Gondolom ez egy nonprofit szervezet, de diplomás politológusok vezetik, vagy ágrólszakadt füvesek?

Ha valakinek van információja, megköszönném!

2013. febr. 12. 16:35
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Most azért fog összedőlni az ország gazdasága, mert egy személy érdeklődik a Kendermag Egyesület iránt? Hát persze, biztos nem azért, mert dúl a cigánybűnözés, az alvilág uralkodik mindenhol, honatyáink meg azt is ellopják, ami még nincs is meg... Neeeem, de ha valaki bekerül egy egyesületbe, az tragédia!

Van rálátásom a témára, egyébiránt érdekel is, és ha valahol hasznossá tudom magam tenni, az nekem öröm. Nem kérek további sértő kommenteket, ha nem tudtok érdembeli választ adni a kérdésemre, ne is írjatok! Köszönöm.

2013. febr. 12. 17:13
 2/13 anonim ***** válasza:
0%

"dúl a cigánybűnözés"

Na, ezzel náluk már elvágtad magad.

2013. febr. 12. 17:17
 3/13 A kérdező kommentje:
Miért, kisebbség-pártiak? Nem azért, én sem vagyok fajgyűlölő, sem rasszista, de a tények, azok tények... Sajnos.
2013. febr. 12. 17:19
 4/13 anonim ***** válasza:
60%
Olyan liberálisok, mint a huzat. Lásd Juhász Pétert, a legismertebb arcukat, aki közben a Bajnaival összebútorozó Milla elnöke lett.
2013. febr. 12. 17:33
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

A kendermag egy neokommunista-neoliberális bűnbanda, a sátán szolgái, útjuk a pokolba és az összeomlásho az vezet.

A lelekeket a pokol bugyraiból rontják meg, hogy megszerezzék maguknak és a sátán birodalmába száműzzék!

2013. febr. 12. 17:36
 6/13 anonim ***** válasza:
Amúgy az elmúlt években nem is nagyon működik ez az egyesület. A honlapjuk 2010 óta nem frissült.
2013. febr. 12. 17:37
 7/13 anonim ***** válasza:
6-os: azért ennyire ne becsüld fel őket. Liberális gittegylet, ennyi.
2013. febr. 12. 17:38
 8/13 A kérdező kommentje:
Most azért bűnbanda, meg azért égnek el a pokolban, mert kiállnak a marihuána mellett? :D Jézusom, nem tudtam, hogy ide ennyire madarak is járnak válaszolgatni. :D
2013. febr. 12. 17:42
 9/13 anonim ***** válasza:
Pedig igaza van, engem gyíkká változtattak, de már elmúlt. :D
2013. febr. 12. 17:54
 10/13 Vadkan01 ***** válasza:
Semmire se jó a drog és aki él vele, az se lesz semmire se jó.
2013. febr. 12. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!