Hogyan lehet bekerülni a Kendermag Egyesületbe?
Nem igazán tudom, hova tartozik a kérdés, a weboldalukon sem sok info található... Gondolom ez egy nonprofit szervezet, de diplomás politológusok vezetik, vagy ágrólszakadt füvesek?
Ha valakinek van információja, megköszönném!
Most azért fog összedőlni az ország gazdasága, mert egy személy érdeklődik a Kendermag Egyesület iránt? Hát persze, biztos nem azért, mert dúl a cigánybűnözés, az alvilág uralkodik mindenhol, honatyáink meg azt is ellopják, ami még nincs is meg... Neeeem, de ha valaki bekerül egy egyesületbe, az tragédia!
Van rálátásom a témára, egyébiránt érdekel is, és ha valahol hasznossá tudom magam tenni, az nekem öröm. Nem kérek további sértő kommenteket, ha nem tudtok érdembeli választ adni a kérdésemre, ne is írjatok! Köszönöm.
"dúl a cigánybűnözés"
Na, ezzel náluk már elvágtad magad.
A kendermag egy neokommunista-neoliberális bűnbanda, a sátán szolgái, útjuk a pokolba és az összeomlásho az vezet.
A lelekeket a pokol bugyraiból rontják meg, hogy megszerezzék maguknak és a sátán birodalmába száműzzék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!