A bűnözők védelme európai sajátosság?
Ahogy elnézem Európában a bűnözők támogatva vannak.Jönnek ezek a bolond jogvédők és hazudoznak össze vissza meg minden hülyeséget kitalálnak hogy jaj mer szegény meg jaj megélhetési bűnöző.
A másik meg az emberi jogokkal való visszeélés.Meg kellene érteni hogy a bűnöző nem egyenlő a nem bűnözővel , nem érdemel olyan jogokat.
Külön bűnöző jogok kellenének.
Ki lehet jelenteni hogy Európában bűnpártolás folyik.
Vagy , egyszerűen szar a jogrendszer és a büntetőjog.
A bűnözőknek szenvedni kell és nem nyaralni a börtönökben.
Sok esetben a halálbüntetés is jó lenne.
Én a megélhetési bűnöző kifejezést eddig csak hozzád hasonlóktól hallottam.
Azt, hogy ki a bűnöző, a bíróság feladata eldönteni. Az, hogy már egy gyanúsítottal szemben is olyan kényszerintézkedés foganatosítható, ami egy nem gyanúsítottal szemben nem, szerintem teljesen megfelel az általad elvárt jogi különbségtételnek bűnözők és nem bűnözők között. Szóval nem is értem miért reklamálsz.
Európában nem tudom mi folyik. Szerinted bűnpártolás, szerintem meg a fejlett világban az egyik legjobb közbiztonsággal rendelkező országok itt vannak, annyira nem csinálhatják rosszul.
Ha annyira üdülés a börtön, akkor meg talán költözz oda.
Szörnyülködve olvasom itt a hozzászólásokat. Valami nagyon nincs rendben ezzel a világgal. Az jön le a válaszokból, hogy szégyellje magát a becsületes ember, aki felhúzza magát azon, hogy mocskos bűnözők ellopják a nehezen, munkával megkeresett értékeit, és akik talán helyben is hagyják kicsit. Hát gratulálok! Szerintetek arra kell nekik az ellopott pénz, hogy ételt vásároljanak maguknak meg a családjuknak? Ébredjetek már föl! Maximum talán 1%ban. A többi: játékgép, cigaretta, alkohol, drog.
És ti ilyeneket védtek? Szégyen!
Érdekes módon az áldozatokkal senki sem ennyire empatikus, csakis a bűnözőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!