Ha Adolf Hitler nem támadja meg a Szovjetuniót akkor megteremtette volna Germániát?
Szerintem menőbb lett volna, ha csak lepacsizik velük és mondjuk Amerika felé tereli őket...
Csak ugye Sztálin is diktátorféle volt és két dudás egy csárdában... Ha nem vonul Oroszországba a Wehrmacht akkor a Красная Армия jött volna Németországba...
Mondjuk a németeket nem a ruszkik nyomták le, hanem a tél és ha jól emlékszem akkor azért csúszott az offenzíva, mert Mussolini elcseszett valamit tehát ha a kedves Adolf jobban fogta volna a duce tökét akkor lehet, hogy mehetnek az Oroszokra amikor nem védi a seggüket a tél és lenyomják őket, vagy legalább is körülzárják, még a tél beállta előtt és otthagyják őket megfagyni a tundrán...
De ki tudja ez a Germánia hogy nézett volna ki, lehet hogy fa5za lenne, de az is lehet, hogy borzasztó 5zar. Mondjuk én nem hiszem, hogy a nácik olyan szemetek voltak mint ahogy azt tanítják, szerintem a zsidók miatt erősen démonizálják őket, mert mondják hogy a magyarokat is kiirtották volna meg utána biztosan az olaszokat is meg a franciákat meg az angolokat meg mindenkit még magukat is... :D
Elhatárolódom ettől a kijelentésemtől: (De szerintem csak azokat cseszegették akik megérdemelték...)
De tessék megnézni mit csinál jelenleg Izrael milyen aranyosan gyűlölködik meg népírt meg uszít de ha szemére hányják akkor sír a szája tessék megnézni mi volt most az ENSZ-el is
vagy itt egy részletesebb
na de ez már nem a téma része, csak érdekesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!