Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ti mit nem szerettek ebben az...

Ti mit nem szerettek ebben az országban, a magyarokban? Mostanság nagyon elterjedt a "tipikus magyar" kifejezés.

Figyelt kérdés

Lehet, hogy csak a téli feszültség teszi, de egyre komorabban látom az országot, a fővárost, és a lakókat.

Az emberek ott szúrják egymást hátba, ahogy csak tudják, mindenki rosszindulatú, folyton megy a szemétkedés.

A főváros meg romokban és mocsokban van mindenfele (a csilivili Váci utca kivételével.)

Ti mitől vagytok ki leginkább?

2013. jan. 20. 23:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
62%
Én mindent szeretek. A magyarság egy nagyon jó dolog, imádok magyar lenni.
2013. jan. 21. 09:24
 12/19 anonim ***** válasza:
59%

"Az emberek ott szúrják egymást hátba, ahogy csak tudják, mindenki rosszindulatú, folyton megy a szemétkedés."

Szerencsére a magyarokra ez nem jellemző és én most köztük élek. :)

"A főváros meg romokban és mocsokban van mindenfele (a csilivili Váci utca kivételével.) "

Szerencsére sosem járok a fővárosban ott már nagyon kevés magyar ember él.

2013. jan. 21. 09:26
 13/19 anonim ***** válasza:
71%

"Azt nem szeretem a magyarokban, hogy megfojtanák egymást egy kanál vízben, azt meg mégjobban akik csak magyarul beszélnek amúgy meg folyamatosan az ország alatt ássák a gödröt!"

Magyar emberként én beszélem még az angolt és az orvosi latint is, de nem értem miért kellene bárkinek is megtanulnia, hiszen a magyar az ősnyelv azt bőven elég ismerni.

2013. jan. 21. 09:28
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

"a romák ellen."

Ebben az országban egyetlen roma sem él, cigány viszont van bőven.

2013. jan. 21. 09:30
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Azt a pontozási eredményt nem szeretem leginkább, amit az előttem lévő válaszok (és nyilván az enyém) minősége és "népszerűsége" mutat. Az ugyanis pontos leképezése annak a sok és bonyolult problémának, amelyet egyszerűen (és pontatlanul) úgy nevezünk, hogy rossz a helyzet.

Komoran látni a dolgokat teljesen értelmetlen és önsorsrontó. Sokkal inkább erősen figyelve kell látni a dolgokat, felismerni, mi és milyen módon befolyásolható általam. Esetleg jó irányba. Mert ez nemcsak mindenkinek felelőssége, de kötelessége is - saját maga felé.

Egyáltalán nem mindenki rosszindulatú, az is rosszindulat, ha a jót nem vesszük észre és minden feketének látunk. Megélhetési gondokkal küzdő, netán éhes embertől dőreség választékos jó modort várni. Ilyen mindenki akkor várjon el, ha ő maga is képes rá hasonló helyzetben.

A (fővárosi és más helyeken található) mocsok egy része por, amelyet nem takarítottak el, pedig kellet volna. Más része szemét, amelyet panaszkodó és másokat szidalmazó emberek hajigáltak el, ahelyett, hogy szemetesbe dobták volna. Egy része kutyapiszok, amelyet otromba és fennkölt kutyasétáltatók hagytak ott, mint világ legtermészetesebb dolgát. Autósok bűne, akik saját kocsijuk tisztán tartása érdekében lazán önti ki a megtelt hamutartót út közben. Bunkóságuk hatalmas szintjéről tanúbizonyságot adva.

Ennek ellenére vannak és épülnek szép részek, ennek ellenére sokfelé gyönyörködhetünk az el nem rontott természetben. Igaz, hogy Budapest szmogburokban van az év nagy részében, de Frankfurt környékén ezt megyényi területek mondhatják el (kutyapiszok nélkül). Igaz, hogy Norvégia sokkal szebb ,mint Magyarország, de ennek elsősorban az éghajlati tényezők a meghatározói.

Mindent összevetve, sok ocsmányság van itt sok szépséggel körülvéve, de az ocsmányság csökkenését kizárólag önmagunktól várhatjuk, mert senki sem fogja eltakarítani helyettünk saját piszkunkat. Sem azt, ami az utcán hever, sem azt, ami a fejekben található.

2013. jan. 21. 12:03
 16/19 anonim ***** válasza:

"Az emberek ott szúrják egymást hátba, ahogy csak tudják, mindenki rosszindulatú, folyton megy a szemétkedés. "

8 évig éltem külföldön és elárulom, ott is ez megy.Ez nem magyar betegség,mindenhol vannak rendes, és sza.r emberek egyaránt.

2013. jan. 21. 12:08
 17/19 A kérdező kommentje:

"Mindent összevetve, sok ocsmányság van itt sok szépséggel körülvéve, de az ocsmányság csökkenését kizárólag önmagunktól várhatjuk, mert senki sem fogja eltakarítani helyettünk saját piszkunkat. Sem azt, ami az utcán hever, sem azt, ami a fejekben található."

Hát akkor indulj neki az utcának egy seprűvel meg egy zsákkal, jó szórakozást. Részemről letudom a dolgomat azzal, hogy minden szemetemmel elmegyek az első szemetesig.

2013. jan. 21. 12:35
 18/19 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem nem rossz emberek a magyarok, sokan ezt látják

mert velük találkozik a legtöbbet.

A sok negatív jelző túlzás. Nyilván vannak akikről ez elmondható. Az emberség és az erkölcs nem nemzet, hanem egyénfüggő.

Több jóslat is arról szól hogy a magyarok fogják az

aranykort megmutatni a világ többi részének.

Ők lesznek az aranykor úttörői.

2013. jan. 26. 21:26
 19/19 A kérdező kommentje:
THC hatása alatt sok dolog tud reálisnak tűnni.
2013. jan. 27. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!