Ennyire itt vannak már a nácik? Nem kéne valamit csinálni?
Á, jobb, ha szem előtt vannak. A földalatti szervezkedés mindig veszélyesebb. Így legalább látni, hányan vannak, mit csinálnak, stb.
Nem is lenne ezzel az egésszel semmi baj, ha megmaradnának a periférián, hülyegyerekek szórakozásának. Csak az a baj, hogy válságok és krízisek idején mindig meg tudnak erősödni, mert hangzatos és kényelmesnek tűnő "megoldásokat kínálnak" a fennálló problémákra. Márpedig most épp ilyen időket élünk.
Ezt úgy lehetne kiküszöbölni, ha a hivatalban lévő hatalmi elit kezelné az általuk feszegetett kérdéseket (is) gyorsan és hatékonyan, de legalább látványosan, időről-időre mutatva fel eredményeket.
Nem!
Nem kéne semmit csinálni! ők fogják megoldani a helyzetünket, az ő nézeteik mindig megoldások voltak, lásd 2. világháború, ott is megoldották a gazdasági válságot.
Ha ők lennének mindig hatalmon nem is következne be válság szerintem.
Kedves 15:06-os!
Én sem éltem át egyetlen háborút sem, de azt hiszem, nem is kell átélnem ahhoz, hogy az előtted válaszoló által felsorolt dolgokat ne is akarjam átélni. Ha te igen, arra megvan a lehetőséged: pl. jelentkezz az idegenlégióba, és máris mehetsz fegyverrel békét fenntartani, embereket gyilkolni, ahova csak küldenek.
Pedro
Nem kéne semmit csinálni, mert nem veszélyesek. Ha fellépsz ellenük, csak azt hiteted el velük, hogy fontosak. Ők pont erre vágynak, hogy végre fontosnak érezhessék magukat.
Ezek a mozgalmak marginálisak. Egyenruhás vonulgatás, mint a mókus fenn a fán, az úttörő oly vidám. Ettől nem kell félni, egy elnéző mosoly elég.
"lásd 2. világháború, ott is megoldották a gazdasági válságot"
Ezt pontosan hogyan?
A II. vilcsi végén a magyar gazdaság teljesítménye fele volt a háború előtti szintnek, mert az ország termelőkapacitásait a háború szétrombolta. Emellett - tudom, csekélység - meghalt az országból kb. 1 millió ember. Ez lenne a megoldás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!