Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Jobb lenne ha tőbb cigány...

Baranyi kálmanné kérdése:

Jobb lenne ha tőbb cigány rendőr lenne?

Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 11:21
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
93%
Most is nyitva áll ez a lehetőség,sőt de nem élnek vele mert az életvitelükkel nem összeegyeztethető a gadzsó kultúra tanulni,dolgozni.Az lenne a jó ha a rendőrök ellátnák a feledatukat normálisan független a származásuktól.
2009. aug. 26. 12:51
 12/26 anonim ***** válasza:
54%
Normálisan tanult cigány? Szóval kijárta mind a 8 általánost 28 éves korára? Erre gondolsz?
2009. aug. 26. 12:54
 13/26 anonim ***** válasza:
71%

Én kijàrtam a 8 àltalànost,és a középiskolàt is.

Jàrtam föiskolai elökészitöre.

Akkor talàlkoztam szintén cigäny szàrmazàsu rendörrel.

Elmondta hogy soha sem szerepelhet sehol sem nyilvànosan,sem ujsàgban,sem fotokan,sehol,mert cigàny...

Ez volt 4 éve.

Nos pedig tanult ember volt.

A màsik:egy cigàny gyerek kiszökött az intézetböl.

Cigàny rendör kapta el.

Ugy meggatyàzta,télen a kapuban kellett levetköznie hogy van.-e nàla valami drog stb,ugy pofon vàgta hogy a takony folyt az orràbol a siràstol.

Ne félj többet se mert szokni,lopni...

Igenis vannak tanult cigànyok,és érdemes lenne öket rendörként dolgoztatni.

Én nem lettem rendör,nem is akartam,viszont tisztességes életet élek,és közhelyen dolgozok.

2009. aug. 26. 13:10
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, ha kiképeznek nem büntetett előéletű, tanult és művelt, dolgozni és integrálódni akaró, a többségi társadalom törvényeit és kultúráját ismerő és elismerő, nem kettős mércéző és fajvédő cigány rendőröket, akkor rendben. :)
2009. aug. 26. 13:47
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
utolsó...túl sokat kérsz, ezen dolgok többsége még a magyar rendőrökre sem igaz
2009. aug. 26. 13:56
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó, igaz. :) Akkor legalább azt kérem, hogy ne a drága tázsvírekke' együtt pakoljanak ki az utcán. :D Viccet félretéve, szomorú, hogy lassan itt tart az ország.
2009. aug. 26. 17:07
 17/26 anonim ***** válasza:
63%

Csak annak van értelme, hogy képzett, legalább érettségivel rendelkező embernek lennének rendőrök.

Amúgy meg szerintem totál mind egy, hogy cigány vagy fehér rendőr büntet meg. Hisz az mindenki tuja, hogy a közlekedési rendőrök csak pénzt szedni vannak kinn. Nálam amúgy mindig találnak valamit amiért megbüntethetnek:pl. izzó készletből néhány db. hiányzik vagy egy kis mellék uto nem kapcsolom fel a világítást..stb.

2009. aug. 27. 16:14
 18/26 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem is jó lenne ha több roma rendőr lenne.

Véleményem szerint a normális közös együttéléshez hozzátartozik, hogy a különböző kisebbségek és/vagy etnikumok az arányukhoz vagy erejükhöz mérten részt vegyenek a közösség életének szervezésében és irányításában.

Ha több roma rendőr lesz akkor remélem hogy nem csupán azért veszik fel Őket hogy a romákra Ők felügyeljenek.

Fontos lenne hogy minden területen a rendőrség és minden egyéb felügyeleti szervek a területen élő különböző népcsoportok megoszlását tükrözzék.

Ha a rendőr járőrok felépítése vegyesebb lenne az szerintem csökkentené valamelyest a rasszizmust illetve azoknak a csportoknak az ellenállását a rendőrség felé amelyeket az életmódjuk miatt fokozottaban kerülnek a rendőrséggel kapcsolatba, mivel el kellene foganiuk hogy nem azért járnak el ellenük mert valamilyen kisebbséghez tartoznak, hanem mert megszegték a törvényt.

Sajnos azt is be kell látnom hogy ez magyarországpn a közel jövőben nem fog végbe menni. Nem látok erre törekvést sem a kormányzat sem a lakosság részéről. Pedig szerintem mindenkinek jobb lenne.

2009. aug. 30. 02:05
 19/26 A kérdező kommentje:
02:05 Ez szeretné mindenki.
2009. aug. 30. 06:53
 20/26 anonim ***** válasza:
69%

Ugye csak viccelsz?

Isten ments

2009. aug. 31. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!