Miért magasztalja fel most Hagyó Miklóst a média, mikor több milliárd közpénzt nyúlt le?
Nem hallottam, hogy felmagasztalnák. De az sem bizonyított, hogy valójában mennyi nyúlt le, vagy egyáltalán nyúlt-e le valamit?
A Fidesz sok embert megvádolt, azután kiderült, hogy nem igaz és nem lett belőle ügy.
Lehet, hogy Hagyó esetében is csak egy koncepciós perről van szó.
Hagyó Mikós még az MSZP alatt kapott börtönbüntetést. Hogy lenne már koncepciós per? Különben sincs semmiféle ilyen...
Hagyó nokiadobozát szerintem kár beállítani, mint koncepciós per :D. Végül is gyakran fordul elő ilyen, hogy valaki véletlenül 20 milliót tart egy nokiás dobozban egy állami cégnél aztán valahogy eltűnik...
Az jó sok Nokiás doboz lehetett...
Amúgy ki magasztalja fel és hol?
# 2:
Hagyót az új Országgyűlés megalakulásának pillanatában vették őrizetbe, ítélet még nem született az ügyben.
A felmagasztalást én sem értem, a hírekben utoljára december közepén szerepelt, akkor sem Ő hanem hogy 4-5 millió forintokért készíttetett tanulmányokat, a jelenlegi álláspont szerint feleslegesen.
"Hagyó Mikós még az MSZP alatt kapott börtönbüntetést. Hogy lenne már koncepciós per?"
Mint ahogy Zuschlagot is az MSZP alatt csukták le. Van az a pont, amikor valaki kínos kezd lenni, vagy egyszerűen csak hitelességet kell mutatni, hogy ők a maguk közül való rosszfiúkat is lecsukják.
Nah megint egy okos fidesznyik beírás!
Kérünk cikkeket vagy menj vissza a narancsos haverjaidhoz hangulatot szítani a kamu információiddal!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!