Szörnyű világot élünk...Aki magyar és bátran kiáll a hazájáért és segit sok emberen,főleg vidékieken azokat leszarják,nácinak tartják sőt beis tiltják az egyesületüket,ezt a gárdistákra értem,és hát szörnyűnek tartom hogy megkéselték azt a szerencsétlen gárdistát,a média persze nemír róla semmit(bár balliberális,nagyrészt zsidókézben lévő médiától mit várjon el az ember,ami zsidóról,cigányról vagy b*ziról szól azt egyből címlapra teszik,de ami magyar leszarják).Manapság aki magyar és szereti a hazáját azt a zsidó média nácinak nyilvánítja szó szerint!Úgy vannak már vele mi vagyunk a kisebbség, mit merészelünk mi magyarkodni mikor a zsidó és a cigány között vagyunk összekuporodva,inkább kussoljunk!Eljön még a mi időnk!Szebb Jövőt az igaz magyar testvéreimnek!
2009. aug. 22. 12:39
13/21 anonim válasza:
Na és honnét tudjátok a hírt? Mert nem hallottam egyik baloldali médiától sem. RTL, M1, TV2 stb..
Csak az echo mondta...
2009. aug. 22. 18:12
14/21 anonim válasza:
Szerinted miért nem számolt be róla a baloldali média? Szerinted érdeke annak az RTL-nek, aminek az etikai kódexükben tiltva van, hogy kimondják a "Jobbik" szót -milyen csodálatos ez a demokrácia és a szólás szabadság...- hogy az emberek észrevegyék, hogy bántják a cigányok a gárdistákat? Szerinted érdekük, hogy az emberek sajnálják őket, és ezeken a rossz tapasztalatokon felháborodva és felbuzdulva egyre többen és többen belépjenek közéjük? Szerinted miért nem számolnak be a Magyar Gárda jócselekedeteiről, miért csak olyan híreket adnak le, amelyekben rossz színben tudják feltüntetni őket?
Te még hiszel nekik?....
2009. aug. 22. 18:36
15/21 anonim válasza:
dehogy hiszek. Tisztában vagyok a dolgokkal..
2009. aug. 22. 19:02
16/21 anonim válasza:
Azért van itt hír erről az esetről, még ha eldugott kis mínuszos hír is, és pont a balos atv-ről:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!