Máshol is bezárnak a CBA-k? Pedig magyar üzletlánc!
Figyelt kérdés
Pécsen eddig csak kertvárosban 4db volt, mára mind a 4 bezárt, megnéztem Pécsen összesen 2db CBA maradt.2012. okt. 28. 22:29
1/10 anonim válasza:
Nálunk is bezárt a CBA, pedig egész tele volt, minden napszakban.
2/10 anonim válasza:
Pesten nem zártak be, sőt, ha jól tudom, megvették a Reálokat és Reál Pontokat.
4/10 Komplikato válasza:
Hetedik kerületben egy nagy és egy kicsi CBA is bezárt, az is igaz maradt még sok másik.
Viszont akkor nevezzék magukat "magyar üzletláncnak" ha majd nem Svájcban adóznak!
5/10 anonim válasza:
Nálunk 4 ből csak 1 zárt be eddig, igaz az olyan helyen is volt ahol nem nagyon ment mert ugye ott volt nyakán a tesco meg a spar vagy mi alig 1 utcányira csak és ugye oké hogy a CBA magyar üzletlánc de nem nagy szám és persze drága. A másik 2 ahol ismerőseim dolgoznak ott egész jól megy a bolt ők biztos nem zárnak be, 1 olyan van még ami csak éppen hogy elvan de egyenlőre még azt sem tervezik bezárni.
6/10 anonim válasza:
Persze hogy Svájcba adóznak , aki egy kicsit ért az adózáshoz és van üzleti tapasztalata és van esze az nem fogja Magyarországon adóztatni az üzletét.Hülye lenne.
Ilyen magas adóknál , mazochistának kell lenni hogy ide adózzon a vállalkozó.
7/10 A kérdező kommentje:
Nem értem, ha nem is itt adóznak, miért nyomatják őket annyira? Más áruházakban is van magyar termék, ha már a magyarokat kéne támogatni. De azért a CBa-ban is van nem magyar cukor stb..
2012. okt. 28. 23:08
8/10 bumbi02 válasza:
Nálunk Kaposváron most nyílt egy új CBA Cent..Így hajnali 1kor, 1 perc alatt kb 5-6 ugrik be belvárosban. De jóval több van.
9/10 anonim válasza:
"Pedig magyar üzletlánc"
Ja, svájci tulajdonosokkal...
10/10 anonim válasza:
Nálunk is bezárt Csepregen a Cba is sajnos Coop lett belöle ami meg nagyon drága
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!