Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Csak én gondolom úgy, hogy...

Csak én gondolom úgy, hogy Adolf Hitler egy kivételes tehetségű ember volt?

Figyelt kérdés

Zseniális politikát vezetett ,annak idején mást nem tudhatott csinálni.Vélemények?

Stalinnal összevetve pedig magasan jobb volt..

Legalább a kommunistákat nem hagyta szóhoz...

(Jobboldali vagyok)

18/F

Mit gondoltok róla?

2012. okt. 21. 17:13
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Gyilkoltatni mindenesetre zsenialisan tudott. Sajnos azonban ilyen tipusu zseni tul sok volt mar az emberiseg torteneteben.
2012. dec. 20. 05:42
 22/26 anonim ***** válasza:
30%
Volt némi szónoki és hadvezéri tehetsége. És van egy-két festménye, ami kifejezetten tetszik, de ennyi. Más területeken viszont nagy hiányt szenvedett.
2013. jan. 2. 19:48
 23/26 anonim válasza:
31%
Amerikában felhőkarcolókat építettek, ő azonban egy olyan kultúrát igyekezett megteremteni, amely globálisan egyesíti a múzeumokat, művészetet. És nem azon van a hangsúly, hogy milyen magasra építesz egy épületet, hanem hogy mennyi információval, tudásanyaggal töltöd meg. A hozzád hasonlók miatt terjedt el a szoci eszme. Minél magsabb, annál jobb. Gratulálok.
2013. jan. 19. 22:43
 24/26 anonim ***** válasza:
43%
szerintem a világ legismertebb embere.
2013. febr. 10. 00:07
 25/26 anonim ***** válasza:
52%

A felhőkarcolós arra célzott, hogy Amerikában úgy oldották meg a helyhiányt, hogy többemeletes épületeket építettek, Hitler meg úgy oldotta meg, hogy háborút indított a fél világ ellen. Persze az élettér ennél komplikáltabb fogalom, és azt se feledjük, hogy Amerikát is az indiánoktól nyúlták le.

Hitler nem egy egységes, magasztos kultúrát akart felépíteni, hanem egy az ő ízlésére szabott nagyon szűket. Ugyanez volt a tudománnyal. Volt néhány kiváló tehetségű német művész és tudós, aki az ő uralma alatt emelkedett ki. De ennél jóval nagyobb azoknak a száma, akiket ő kergetett el a zavaros ideológiái miatt.

Minden diktatúra abba fullad bele, hogy elkergeti a tehetséget. Ezt ma se feledjük. :)

2013. febr. 10. 13:31
 26/26 anonim ***** válasza:
52%
Én egy tehetségtelen, éppen emiatt frusztrált festőnek tartom. Bár mindenki jobban járt volna, ha hagyják festegetni, és nem szólják le a műveit.
2013. júl. 1. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!