Létezik ilyen: "Magyar Ku Klux Klánról"?
Elkeserítő? Az. Irreális? Nem, majdnemhogy reális képet ad Magyarországról a KKKhoz való hasonlítgatás.
Baj van a cigányokkal, nem az összessel, de sokukkal, ez így van, de akkora divat lett utálni a cigányokat, hogy az is utálja, aki még csak távolról sem ismer egyet sem és akkora divat lett, hogy másokat utálni sem feltűnő.
Utáljuk már a zsidókat, a négereket, az idegeneket, még a magyarokat is, akik nem utálják azokat az embereket, akik mi.
Tehát igen, Magyarország és a KKK közt az a különbség, hogy a legtöbb soviniszta ember nem hord fehér lepedőt a fején és ez az, ami elkeserítő. Az emberek basznak gondolkodni.
EGyetértek a másodikkal: egyesek gyakorlatilag mindenkit gyűlölnek, aki nem ősmagyar származású (vagy legalábbis beismeri, hogy az ősei között más nemzetiségűek is voltak), illetve nem gyűlöl zsigerből mindenkit a származása miatt. Azt gondolom, hogy ezek az emberek még magukat is gyűlölik, de rendesen. Gyűlöletre nem lehet sem emberi kapcsolatokat, sem országot építeni.
Szánalmasnak tartom, ha elejtek egy olyan megjegyzést, hogy "én nem utálom élből a zsidókat, cigányokat, stb., hanem egyes embereket utálok, akik nekem rosszat tettek". Erre általában lekommunistáznak, lelibsiznek, pedig egyik sem vagyok. Ja, és engem is elkezdenek gyűlölöni, mert nem a gyűlöletben és az erőszakban látom Magyarország felemelkedésének kulcsát. Gárdatagok, egyéb birkák: tessék lepontozni! Magatokat minősítitek...
Én nem gyűlölök senkit, kollektívan meg pláne nem; de az azért komolyan érdekelne, hogy Magyarország imázsát mi rontja jobban, magyarul mi botránkoztat meg jobban egy idelátogató turistát? Néhány gárdista, vagy az utca szélén 15 fős csoportokban álldogáló, szotyizó, félmeztelen, köpködő, mindenkinek beszólógató, pillangókéssel hadonászó, cigit tarháló cigányok?
Azért azon elgondolkozhatnátok kicsit, hogy az USA-ban nem cisnálnak a hasonló dolgokból ekkora nagy gondot. Az meg amit a nagy világlapok leadnak az nem a külföld kollektív véleménye hazánkról, hanem néhány vezető újságíróé, vagy esetleg 1-2 vezető politikusé. Úgyhogy egy nagy maszlag ez a "Magyarország nemzetközi megítélése".Én sem Fico alapján ítélem meg egész Szlovákiát, de azon is megsértődnék ha Gyurcsány vagy Bajnai alapján ítélnék meg egész Magyarországot.
Már neharagudj, de mi az, hogy ne 1-2 emberen keresztül ítéljünk meg egy közösséget?
Te épp azt teszed (ha te nem is, de rengeteg magyar igen). Látod a cigányok pár százalékát, aki köcsög, aki erőszakos, bűnöző hajlamú, meg ezeken kívül azt a lepukkant, buta pár százalékot, aki félmeztelenül szotyit zabál, meg cigit tarhál, de nem látod azokat, akik soha az életben egy embernek sem ártottak, számotokra ez a többség is egy köcsög, ezért utálják vissza a buta cigányok a magyarokat, ami további feszültségre és összetűzésekre ad okot.
Mi a baj a zsidókkal? Az, hogy néhányuk tele van pénzzel? Az, hogy a világ legjobb tudósai közül sokat ők adtak? Az, hogy más a faszuk, mint az enyém vagy a vallásuk? Leszarom.
Magyarország egy pöcegödörré vált, és nem csak a korrupt politikusok miatt, hanem a nem gondolkodó utálkozó lakosság miatt is.
És igen, más országok egy szűk réteg szerint fogják megítélni az országot. Nem azért, mert így helyes, hanem mert ők is emberek, és az átlagember iszonyat buta.
Tehát ha kimegy a magyar szurkolótábor egy focimeccsre külföldre és ott balhét csinál, akkor köcsögök lesznek a magyarok, ha a gárda terrorban tartja a cigányokat, akkor köcsögök lesznek a magyarok.
"ehát ha kimegy a magyar szurkolótábor egy focimeccsre külföldre és ott balhét csinál, akkor köcsögök lesznek a magyarok, ha a gárda terrorban tartja a cigányokat, akkor köcsögök lesznek a magyarok."
Na, pont erről van szó, ez működik fordítva is: ha a cigányok egy része erőszakoskodik, tróger, akkor köcsögök a cigányok!
Az átlagembernke ugyanennyi jön le. És itt lép be az, hogy ha meg akarnánk akadályozni az ilyen doglokat, akkor ahhoz az is kéne, hogy a cigányok normálisabbja jól lerendezné a renitenseket maguk közül! De addig nemtudom van-e miről beszélni, amíg kolompár orbánok és horváth aladárok, meg mohácsi viktóriák ülnek a vezetőik között, akik annyit tudnak hogy elnyúlják a pénzt, meg rasszistának kiáltanak ki, mert megvédem a gyerekem a suttyó cigánytól. Nem pont a cigányvezetők dolga lenne megfékezni a tórgerjét? Ehelyett mit csinálnak, csak lopnak, ugye kolompár orbánról is derültek ki egész érdekes pénzügyi dolgok.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!