Mi a véleményetek az indiai emberekről? Ezenkívül, szerintetek milyen az általános megítélésük Magyarországon?
Figyelt kérdés
Legfőképp olyanok válaszát várom, aki legalább eggyel találkozott már! :)2012. aug. 30. 13:22
1/7 anonim válasza:
Leginkább írásban és telefonon találkozok velük, de van amelyikkel már személyesen is találkoztam. Nagyon kedvesek, nagy aranyosak, segítőkészek, de egy kicsit buták néha. Szakmailag többé-kevésbé rendben vannak, illetve angolul is el lehet velük társalogni - mégpedig hosszasan, mert beszélni azt szeretnek. Akikkel én találkoztam, azok esküszöm tényleg úgy néztek ki mint a majmok :) Sötétbarna bőr (messze nem fekete azért), nagyon fehér szemek, fehér fogak. Kicsit ijesztő volt :) Üzleti életben amúgy korrektek és többnyire jól tartják a határidőket (legalábbis az a 2 cég, aki szállít nekünk).
2/7 A kérdező kommentje:
Azt hogy érted, hogy buták néha? Naivak, vagy lexikális tudásban van hiányosság vagy milyen téren jelentkezik ez?
2012. aug. 30. 14:02
3/7 anonim válasza:
Nekem voltak indiai kollégáim. Tök jó fejek és szakmailag magas szintűek voltak, bár a kulturális különbségek elég hamar kiütköztek. Pl evési szokások. Sok mindent meséltek az otthoni társadalmukról, érdekes volt hallgatni.
4/7 anonim válasza:
"Azt hogy érted, hogy buták néha?"
Naivak, ugyanakkor erősen gyanakvóak (hogy mi, mint parner mennyire vagyunk megbízhatóak - szerencsére ezzel nincs probléma). Vagy csak nagyon más az értékrendjük. Néha kicsit nehezen értik meg, hogy mit szeretnénk, azt mondják rendben, aztán meg mégsem. De végül minden oké lesz velük.
5/7 anonim válasza:
Nekem több munkatásam indiai vagy pakisztáni (az is u.a, csak a vallása más). Pont olyanok, mint a mi romáink: ügyesek, eszesek, de lusták, koszosak. Amikor nálunk a számítógépes-2000-évi átállás volt egy csomó gonddal Kelet- és Nyugat-Európa-szerte, akkor az indiai számítógépes-szakemberek oldották meg. Sem az amerikai, nyugat-európai vagy magyar szakemberek nem voltak képesek rá.
6/7 anonim válasza:
Alapvetően vidám életfelfogású emberek de nyilván ahány ember annyi szokás.
Étkezési szokásaik viszont elég undorítóak európai szemmel :D
7/7 anonim válasza:
Világbékét akarna minden hajnalban a világbékéért imádkoznak vallási rítusok szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!